Catalunya Diari

El Festival Esbaiola't ha venut ja el 86% de les entrades anticipades

El certamen tindrà lloc del 19 al 22 de juliol

Queden molt pocs dies pel Festival Esbaiola't, el certamen de teatre de les Valls d'Àneu que se celebrarà els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol. L'edició d'enguany, que arriba a l'onzena edició, ha venut ja el 86% de les entrades anticipades del festival. Aquestes es van posar a la venda el passat 20 de juny. La programació de qualitat i poc habitual en la resta d'esdeveniments a les comarques de Lleida són el segell de qualitat d'aquest certamen.

L'edició del 2018 comptarà amb 47 espectacles i activitats de pagament, dels quals 34 ja no tenen entrades. Unes dades que superen les aconseguides en l'edició del 2017 per aquestes dates, ja que la venda online se situava a quatre dies del festival en el 70%.

El passat dia 20 de juny es van posar a la venda el 60% de les entrades dels espectacles. El 40% restaurant es podrà a la venda a prtir del dijous, dia 19 de juliol, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

  

Una completa programació

La programació de l'Esbaiola't 2018 barreja espectacles de pagament amb activitats gratuïtes per diversificar el públic, com els tallers de l'escola de Mollerussa i Tàrrega Solaç, l'automaquillatge, una platgeta, un carrusel ecològic i jocs de fusta artesanals per a totes les edats com els del Pájaro Carpintero o els de Tombs Creatius.

La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general. Per aquest motiu, tant els espectacles que hi veurem com les activitats complementàries tenen molta qualitat artística, a més no són productes gaire habituals als circuits i a les programacions de les nostres comarques.

El festival va per bon camí

L’organització està molt contenta d’aquest resultat, ja que demostra que el festival va per bon camí, que el públic confia en la programació i que és un esdeveniment que ja està més que consolidat. El Festival Esbaiola't de les Valls d'Àneu ha rebut en les onze edicions del certamen més de 200 companyies teatrals, a més de propostes complementàries com jocs i tallers.


Comentaris

envia el comentari