Catalunya Diari

L'Escola Municipal de Música d'Almacelles serà gratuïta i en línia fins a fi de curs

Consideren que aquests dies poden ser ben aprofitats per apropar-se al món de la cultura i al de la música, com és en aquest cas

Imatge de l'Ajuntament d'Almacelles
La decisió l'ha pres l'equip de govern d'Almacelles | LleidaDiari.cat

L'Equip de Govern de l'Ajuntament d'Almacelles, en la reunió celebrada el proppassat dia 8 d'abril, va aprovar la bonificació del 100% de les quotes de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música fins a la finalització del present curs, prevista per al mes vinent de juny.

Atesa la situació d'emergència sanitària que afecta el país i les condicions de confinament a què estem sotmesos, l'Ajuntament d'Almacelles ha cregut adient que aquestes mesures preventives no han de ser un impediment per poder continuar amb l'ensenyament musical a tots els alumnes de l'Escola Municipal de Música i que, al contrari, aquests dies poden ser ben aprofitats per apropar-se al món de la cultura i al de la música, com és en aquest cas.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Així doncs, des de l'Escola Municipal de Música es continuaran donant classes en línia i impartint coneixements de manera telemàtica, amb el propòsit de seguir formant l'alumnat en les seves especialitats des d'ara i fins a acabar el present curs.

Les escoles bressol de Lleida donen 4.200 guants a l'Arnau de Vilanova

Les escoles bressol de Lleida s'han unit i han decidit donar un total de 4.200 guants a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida davant la crisi del coronavirus.

Tal com han anunciat a través d'un comunicat a les famílies, durant aquests dies tan difícils «estem procurant col·laborar amb aquelles persones que els toca treballar per a nosaltres, és per això que donada la manca de recursos de material de protecció del nostre personal sanitari i la impossibilitat que arribin a temps les comandes que realitzen, des de la regidoria d'Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes us volem comunicar que hem donat els guants que teníem a les Escoles Bressol Municipals de Lleida».

Accions generoses i solidàries

Consideren que ara, més que mai, calen accions generoses i solidàries, així que entre totes les Escoles Bressol municipals han pogut recollir 4.200 guants que han entregat a l'hospital de referència de la capital del Segrià. «Som conscients que això només és un petit gra de sorra en aquests moments en què cal valorar tant els detalls, però aquests petits gestos ens ajuden a ser més grans», conclouen.


Comentaris

envia el comentari