Catalunya Diari

L’Escola de Teatre, la nova aposta de l'Ajuntament d'Alpicat

Va adreçada a totes les edats i les preinscripcions es podran fer fins al 30 de juny

Seguint amb la línia dels darrers anys d'apostar fermament per les arts escèniques i la cultura en general, l'Ajuntament d'Alpicat oferirà, des de la seva Regidoria de Cultura, a partir del curs vinent a tota la població la possibilitat de formar part d'una nova activitat: l'Escola de Teatre.

Aquest projecte facilitarà formar-se en l'àmbit del teatre des de la primera infància. És un espai obert a totes les edats des d'on es vol potenciar l'aprenentatge d'aquesta disciplina i gaudir dels beneficis que aporta tant en l'àmbit personal com social, així com el foment de la creativitat i de les capacitats expressives de les persones.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del teatre d'Alpicat
L’Escola de Teatre, la nova aposta de l'Ajuntament d'Alpicat | LleidaDiari.cat

L'activitat es durà a terme els dimarts i els dijous a la Sala Petita de La Unió i en les següents franges horàries

• Alumnes de 12 a 16 anys: dimarts de 16 a 17.30h
• Alumnes de 6 a 9 anys: dimarts de 17.45 a 19h
• Alumnes de 9 a 12 anys: dijous de 18.30 a 19.45h
• Alumnes adults: dijous de 20 a 21.30h

Els grups es podrien modificar en funció de les necessitats i de les condicions epidemiològiques del moment. Pel que fa als continguts, durant el curs, els alumnes tindran la possibilitat de treballar al teatre aprofitant els mitjans tècnics del mateix, per familiaritzar-se amb la tècnica en un espai adequat per a la pràctica de les arts escèniques.

Es potenciarà l'intercanvi amb companyies i directors de teatre professional, aprofitant les seves estades a Alpicat. També s'incentivarà la participació activa en les festes i actes del poble.

Les preinscripcions

Les preinscripcions es podran fer fins al 30 de juny a l'adreça de correu electrònic [email protected] adjuntant nom i cognoms de l'alumne/a i l'any de naixement. La formalització de la matrícula i el pagament s'efectuaran del 13 al 20 de setembre, i l'inici de curs serà a l'octubre.

El preu de l'activitat serà de 90€ i es farà efectiu en dos pagaments durant el curs, un en el moment de la matrícula i el segon al febrer. Per aquest curs 2021-2022, la matrícula serà gratuïta.


Comentaris

envia el comentari