Catalunya Diari

Els escolars menors de 16 anys de Balaguer tindran el bus gratuït

La mesura té també l'objectiu de reduir l'ús del vehicle particular i descongestionar el trànsit en aquella franja horària reduint la contaminació

El Ple La Paeria de Balaguer ha aprovat en la sessió ordinària del dijous dia 29 de juliol, una modificació d'urgència de l'ordenança fiscal del servei de transport col·lectiu urbà.

La modificació, que ha estat aprovada per unanimitat, permetrà que a partir d'ara el Bus urbà sigui gratuït per als alumnes menors de 16 anys dels col·legis de la ciutat durant el període escolar. Fins ara el servei era gratuït per als menors de 6 anys en els desplaçaments a l'escola.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del bus escolar de Balaguer
Balaguer aprova la gratuïtat del Bus urbà per als alumnes menors de 16 anys durant el període escolar | LleidaDiari.cat

Beneficis pels alumnes de l'institut Almatà

El paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal, va explicar en la seva exposició durant el ple, que la mesura permetrà, per exemple, que els alumnes d'ESO que s'hagin de desplaçar a l'institut Almatà ho facin sense que els representi un cost per a la butxaca.

La mesura també té l'objectiu de reduir prova la gratuïtat del Bus Urbà per l’alumnat menor de 16 anys durant el període escolarparticular per assistir als centres escolars, descongestionant el trànsit a aquella hora i reduint la contaminació.


Comentaris

envia el comentari