Catalunya Diari

Les escoles de la Segarra ja gaudeixen d'una impressora 3D

El Consell Comarcal ha fet de mitjancer entre ajuntaments i el Centre de Recursos Pedagògics

El Consell Comarcal de la Segarra ha fet de mitjancer entre ajuntaments i el Centre de Recursos

  

comprar una impressora 3D per als centres educatius es va detectar la necessitat per part dels centres de primària i ZER, de poder disposar d'una impressora 3D al CRP

Portar la impressió 3D a les aules suposa desenvolupar habilitats del segle XXI, fomentar l'educació a través de la innovació, desenvolupar habilitats per a la resolució de problemes, pensament crític, experimentació, entre altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els ajuntaments de la comarca han patrocinat la impressora pels centres educatius

El Consell Comarcal de la Segarra va donar l'oportunitat a la direcció del CRP, d'exposar i

  

documentar en una prèvia al plenari d'alcaldies, la necessitat d'adquirir una impressora 3D per a l'ús del professorat i l'alumnat dels centres de la comarca. Aquest tema es va aprovar al darrer Consell d'Alcaldies que es va fer el 17 de desembre.

Per tant, els ajuntaments de la comarca han patrocinat la impressora pels centres educatius de primària i ZER i el CRP ha assumit el manteniment anual de la impressora i la formació als docents de la comarca amb la intenció de planificar i promoure activitats innovadores per l'alumnat.

Ja es va presentar a Lleida la nova impressora de 3D Ultimaker S5

Aquesta notícia recorda que, ja al 2018, tècnics de l'empresa INTECH3D, instal·lada al Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida), i Ultimaker, van presentar davant uns 50 empresaris, i en exclusiva a Espanya, la nova impressora de 3D Ultimaker S5, la més gran d'aquesta prestigiosa marca holandesa, amb un volum tancat d'impressió de 330 x 240 x 300 mm, el que permet imprimir objectes a gran escala, i amb una sèrie de prestacions innovadores dins del món de la maquinària per a la impressió en 3D.

Es tractava d'una una impressora de baix cost, dissenyada per millorar el rendiment amb funcions avançades, que ofereix resultats en l'àmbit industrial para fer servir en una oficina. A diferència d'altres impressores, disposa de pantalla tàctil, que facilita el control de la impressora per part de l'usuari, i un entorn enllumenat, que permet veure el desenvolupament de la impressió.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari