Catalunya Diari

L'Espitau Val d'Aran tanca la planta d'hospitalització destinada a la Covid-19

Aquest tancament arriba després que l'últim pacient ingressat rebés l'alta hospitalària

Professionals sanitaris atenen malalts de coronavirus a l'Hospital Clínic el 16 de maig de 2020
Catalunya continua lluitant contra el coronavirus | Catalunya Diari

L'últim pacient ingressat per coronavirus a l'Espitau Val d'Aran va rebre l'alta hospitalària aquest passat dimecres, motiu pel qual l'hospital ha tancat ja la planta de Covid-19, on han estat ingressats els pacients afectats pel virus aquests últims mesos. Encara així, l'hospital reserva la zona d'ingrés sociosanitari per als possibles casos que poguessin aparèixer.

Des del mes de març passat, s'han confirmat a l'Aran 125 casos de COVID-19, 90 a través de la prova PCR, que identifica la infecció, i 35 més a través dels tests serològics adquirits pel Conselh Generau d'Aran i que detecten la immunitat.

L'Aran ha anat disminuint a mesura que es reduïa també el nivell de contagis

Recordem que, durant la crisi sanitària, el govern del Conselh Generau d'Aran ha informat puntualment de tots els casos positius confirmats a través de les proves PCR i test serològics. Durant les últimes setmanes, el nombre de comunicats emesos per l'administració sobre els casos de Covid-19 a l'Aran ha anat disminuint a mesura que es reduïa també el nivell de contagis i, per tant, els positius confirmats. Encara així els serveis d'atenció primària duen a terme el control de diversos pacients en aïllament domiciliari que presenten simptomatologia lleu compatible amb la COVID-19.


Comentaris

envia el comentari