Catalunya Diari

Les Estades d’Alpicat, en marxa des del dilluns amb 138 participants

L’alcalde Joan Gilart ha visitat avui l’activitat, que se celebra amb totes les mesures d’higiene i seguretat decretades per les autoritats

Imatge de les estades d'estiu d'Alpicat
Les Estades d’Alpicat, en marxa des del dilluns amb 138 participants | LleidaDiari.cat

Les Estades de Lleure d'Alpicat van obrir aquest dilluns la seva 16a edició, marcada pels condicionants derivats de l'actual crisi sanitària.

L'activitat, una de les més veteranes de les comarques de Ponent, ha rebut aquest dimarts la visita de l'alcalde Joan Gilart, que ha estat rebut per Joan Solans, gestor esportiu d'Alpicat. Com és tradicional, les Estades es divideixen en dos torns, el primer del qual és el que s'està desenvolupant des del dilluns amb 138 participants i que es prolongarà fins al 17 d'aquest mes. El segon torn anirà del 20 al 31 de juliol.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les Estades van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys

En tots dos casos, les Estades van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys (nascuts entre 2014 i 2005) i des de l'Ajuntament, organitzador d'aquestes, s'observen totes les mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats sanitàries. No hi ha servei de menjador ni horari de tarda, i cap persona externa al personal de monitoratge no es pot acostar als menors, que treballen en grups 10 supervisats per un monitor.

Com és habitual, el programa inclou tota mena de jocs esportius (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tenis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...), així com activitats d'expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries (manualitats, gimcanes, curses d'orientació, piragüisme,...). També es faran activitats aquàtiques.


Comentaris

envia el comentari