Catalunya Diari

L'Exèrcit desinfecta una residència geriàtrica lleidatana per prevenir contagis

Aquesta és la segona actuació que la unitat realitza a la demarcació de Lleida

El Grup Sanitari de l'Exèrcit duent a terme treballs de desinfecció a la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves, a Sort, el dia 28 de març de 2020.
El Grup Sanitari de l'Exèrcit duent a terme treballs de desinfecció a la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves, a Sort. | LleidaDiari.cat

El Grup Sanitari de Saragossa de l'Exèrcit ha dut a terme aquest dissabte tasques de desinfecció de la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves de Sort, a petició de l'Ajuntament de la localitat. És la segona actuació que la unitat realitza a la demarcació de Lleida, després que aquest dimecres fumiguessin les instal·lacions del Centre Geriàtric del Pirineu, a la Pobla de Segur. L'alcalde de la capital del Pallars Sobirà, Raimon Monterde, ha indicat que es tracta d'una «acció preventiva», ja que «de moment al centre no hi ha cap cas i perquè segueixi així». Mentrestant, ja són onze les residències d'avis lleidatanes que han detectat persones afectades pel virus i el Departament de Salut estudia si n'hi hauria d'altres on també s'ha propagat.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
L'alcalde de Sort ha explicat que es van posar en contacte amb els responsables de la residència per «veure si precisaven aquest servei», després de veure l'acció feta al centre de la Pobla de Segur. «Van dir que seria de gran ajuda perquè van desbordats i els hi costa arribar a tot arreu», ha indicat Monterde, que ha afegit que el personal del centre fa una gran tasca per «mantenir l'espai confinat».
 
Efectius de l'Exèrcit entrant a la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves, a Sort, el dia 28 de març de 2020.
Efectius de l'Exèrcit entrant a la Residència Geriàtrica de Sort. | LleidaDiari.cat

 

Comentaris

envia el comentari