Catalunya Diari

L'Exèrcit continua desinfectant residències de la demarcació de Lleida

Les actuacions s'han fet arran de la petició efectuada pels respectius ajuntaments a la Subdelegació del Govern espanyol

Efectius de l'Exèrcit de Terra duent a terme treballs de desinfecció a la residència Llar de Sant Josep de Lleida, el dia 30 d'abril del 2020.
Efectius de l'Exèrcit de Terra duent a terme treballs de desinfecció a la residència Llar de Sant Josep de Lleida. | Subdelegació del Govern a Lleida

Un total de 25 efectius de la brigada Aragó de l'Exèrcit de Terra han dut a terme aquest dijous treballs de desinfecció de la residència Llar de Sant Josep de Lleida. Segons Salut, el centre havia registrat 16 morts per coronavirus fins el 12 d'abril, tot i que la UGT elevava la xifra a 26. La d'aquest dijous és la tercera desinfecció al centre, després de les dues efectuades per empreses contractades pel Departament de Treball i Afers Socials.
 
 
 
 
D'altra banda, la brigada de Sanitat de l'Exèrcit de Terra també ha desinfectat la Residència Sant Guardià de Torres de Segre, a la comarca del Segrià. Les actuacions s'han dut a terme arran de les peticions efectuades pels respectius consistoris a la Subdelegació del govern espanyol a Lleida, i després d'obtenir el vistiplau de la Generalitat.
 
Un efectiu de l'Exèrcit de Terra a la residència Sant Guardià de Torres de Segre, el dia 30 d'abril del 2020.
Un efectiu de l'Exèrcit de Terra a la residència Sant Guardià de Torres de Segre. | Subdelegació del Govern espanyol

 

Comentaris

envia el comentari