Catalunya Diari

«Èxit absolut» de la Festa Major confinada de Tàrrega 2020

En total han estat 40 activitats diferents que s'han pogut viure als balcons o a les xarxes socials

Imatge d'alguns actes de la festa major confinada de Tàrrega

Èxit absolut de la Festa Major confinada de Tàrrega organitzada per les entitats | LleidaDiari.cat

Tàrrega va abaixar el teló de la Festa Major confinada 2020 amb un espectacular castell de focs artificials que totes les targarines i targarins van poder seguir des dels balcons i xarxes socials.

L'espectacle pirotècnic organitzat per la BAT va ser el colofó de 4 dies farcits d'activitats en aquesta edició especial de la Festa Major organitzada pes les entitats targarines després de la suspensió dels actes oficials per culpa de les restriccions per la crisi del coronavirus. En total han estat 40 activitats diferents que s'han pogut viure als balcons o a les xarxes socials, on la celebració ha tingut un gran impacte.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'acte que va tenir més seguidors en directe va ser el concert de la cantant Suu

En poc més de 15 dies, el nombre de seguidors del compte d'Instagram Agenta Tàrrega, que s'ha anomenat @fmtarrega aquests dies, ha passat de 800 seguidors a més de 3.100 i s'han sumat més de 15.000 visualitzacions durant les diferents activitats organitzades. L'acte que va tenir més seguidors en directe va ser el concert de la cantant Suu, que va oferir el seu repertori el dissabte a la nit i va congregar una gran quantitat d'usuaris. Les altres actuacions musicals o artístiques, el pregó de Josep Maria Ganyet o els diferents concursos organitzats també han comptat amb una notable audiència i la gent ha valorat molt positivament aquesta experiència davant les circumstàncies actuals.

Des de les entitats targarines s'ha valorat molt positivament la celebració de la Festa Major Confinada per haver pogut mantenir viu l'esperit de la Festa Major de Maig, la festa popular per excel·lència de la ciutat de Tàrrega. Tot i això també remarquen que la il·lusió més gran serà poder tornar a gaudir dels carrers i les places quan s'hagi acabat tota la crisi del confinament del coronavirus. La Festa Major confinada de Tàrrega ha comptat amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega, que també ha col·laborat en la comissió organitzativa per poder preparar la programació i difusió.


Comentaris

envia el comentari