Catalunya Diari

Èxit de la segona edició del No Surrender, que torna a omplir de música Vilanova de Bellpuig en homenatge al 'Boss'

S'ha enregistrat la cançó 'Badlands' del 'Boss' amb 1.083 músics i un pilar humà ha desplegat una pancarta on es podia llegir 'Bruce, see you next year'

Un grup de guitarres tocant al 'No Surrender'
Un grup de guitarres tocant al 'No Surrender' | LleidaDiari.cat

La segona edició del No Surrender Festival, el festival d'homenatge a Bruce Springsteen ha viscut el moment més àlgid aquest dissabte a les set del vespre, quan un 1.083 de músics vinguts d'arreu han tocat alhora, al cap de futbol de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), la cançó «Badlands» del 'Boss' que, com l'any passat, s'ha enregistrat en vídeo i després es difondrà per la xarxa.

L'organitzador del festival, Josep Maria Pons, és el propietari d'un restaurant d'aquest petit municipi de 1.200 habitants i ha destacat que estan sorpresos per la «grandesa» que ha agafat el festival amb gent que hi ha assistit, provinent de països com els Estats Units, Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit, Suïssa o Àustria. D'entre les novetats, enguany, a més de les bateries, les guitarres, veus i baixos, s'hi ha sumat també els saxos.

També la distribució dels músics ha canviat, ja que s'han col·locat agrupats per instruments al voltant d'una torre de control central, des d'on el compositor i músic Antoni Tolmos ha dirigit l'espectacle. A més, un pilar humà ha desplegat una pancarta on es podia llegir «Bruce, see you next year».

La Carla i la Júlia tocant el piano al 'No Surrender'
La Carla i la Júlia tocant el piano al 'No Surrender' | LleidaDiari.cat

 

Imatge general de la segona edició del No Surrender

 

Tres nens de 7 i 10 anys han tocat la bateria al 'No Surrender'
Tres nens de 7 i 10 anys han tocat la bateria al 'No Surrender' | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari