Catalunya Diari

La fàbrica de pinsos de Torregrossa lluirà una de les obres d'art rural més grans de Catalunya

Es tracta d'un mural de grans dimensions inspirat en les Festes del Segar i del Batre de la Fuliola i en la tradició agrària de la zona

Imatge dels treballs de creació del gran mural a les sitges de la fàbrica
Imatge dels treballs de creació del gran mural a les sitges de la fàbrica | LleidaDiari.cat

La fàbrica de pinsos que la Cooperativa d'Ivars té al municipi de Torregrossa (Pla d'Urgell) lluirà a partir de finals d'octubre una de les obres d'art rural més gran de Catalunya. 

Tindrà trenta-vuit metres d'alt i dotze d'ample i ocuparà 1.358 metres quadrats, que són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos. Jofre Oliveras i Nil Safont, artistes catalans amb una forta projecció internacional, són els creadors d'aquesta obra mural que s'inspira en les Festes del Segar i del Batre de la Fuliola (Urgell), i també evoca la tradició agrària d'aquesta terra i a les entitats i persones que hi treballen.

La direcció i producció del projecte és de Binomic.cat

La direcció i producció del projecte és de Binomic.cat, una empresa de Penelles (Noguera) especialitzada en la direcció d'art, el disseny i la realització d'aplicacions interactives i coneguda com a impulsora del festival d'art urbà Gargar.

A la recerca de noves sinergies que aportin un valor afegit a l'empresa, la Cooperativa d'Ivars aposta per la innovació amb aquesta iniciativa que també vol ser «un reconeixement als seus socis i treballadors». Aquesta firma centenària vol refermar, així, el seu «compromís social i cultural» que «aposta per l'expressió artística com a valor afegit a la seva activitat industrial».

Pla general dels treballs de creació del gran mural a les sitges de la fàbrica de pinso
Pla general dels treballs de creació del gran mural a les sitges de la fàbrica de pinso | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari