Catalunya Diari

Ferida una dona després de caure-li un mur a Balaguer a causa del vent

El temporal Glòria provoca desenes d'incidències a Ponent i obliga a diversos ajuntaments a prendre mesures

Una dona ha patit ferides de diversa consideració aquest dimarts a la tarda quan li ha caigut al damunt part d'un mur a l'exterior d'un supermercat de Balaguer. La dona ha estat traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova per ser atesa a traumatologia. Les fortes ratxes de vent que s'estan registrant a les comarques de Ponent com a conseqüència de la llevantada Glòria han provocat desenes d'incidències a diversos municipis i han obligat als ajuntaments a prendre mesures preventives com el tancament de parcs o la limitació d'activitats a l'aire lliure

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fonts de la Paeria han indicat que a Lleida ciutat s'han registrat més d'una vintena d'incidències derivades del vent de la llevantada Glòria. En destaca la trencadissa de vidres d'una finestra a l'alçada del carrer Major, a l'Eix Comercial, la caiguda d'un arbre al costat de la via al camí de Grenyana, al pas a nivell, la caiguda d'un altre arbre amb afectació a la circulació entre plaça Espanya i avinguda Madrid, i contenidors i tanques d'obra que s'han desplaçat, entre d'altres.

Imatge del xiprer que ha caigut al pati de l'escola bressol de Linyola, el dia 21 de gener de 2020.
Imatge del xiprer que ha caigut al pati de l'escola bressol de Linyola. | LleidaDiari.cat

A Linyola, a la comarca del Pla d'Urgell, ha caigut un xiprer damunt del pati de la llar d'infants. No ha pres mal ningú i només s'han registrat danys materials. Al Palau d'Anglesola, davant la forta ventada i amb el risc de despreniment d'elements de la teulada de l'escola Arnau Berenguer de la plaça Generalitat, l'Ajuntament ha determinat que l'entrada i sortida de l'alumnat així com de l'equip docent es farà exclusivament per la porta de l'avinguda Pau Casals. A Mollerussa, una antena parabòlica ha caigut al damunt del maleter d'un cotxe al carrer Pompeu Fabra i una branca ha caigut a l'avinguda Negrals.

La Paeria de Cervera ha activat el pla municipal de Protecció Civil (Procicat) en fase d'alerta i ha assegurat que les ratxes de vent han provocat importants danys materials que representen un risc per a les persones. És per això que s'ha acordat suspendre totes les activitats previstes a l'aire lliure i també les activitats a les instal·lacions esportives municipals, la biblioteca i les classes al Conservatori de Música. En aquest sentit, s'ha recomanat a la població que no es facin activitats a l'exterior i s'ha demanat evitar desplaçaments innecessaris.

Almacelles, al Segrià, ha convocat la Junta de Seguretat Local d'urgència per coordinar i donar resposta ràpida a qualsevol incidència per les ràfegues de prop de 100 quilòmetres per hora registrades aquest dimarts. Per precaució s'han tancat al públic parcs públics, el Vilot i el d'Europa així com també el cementiri municipal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari