Catalunya Diari

Ferran Adrià, Sopa de Cabra i el Barça, participen en la rifa solidària d’Alcoletge

Els fons recaptats aniran destinats a la investigació de la Covid-19

Imatge d'arxiu del Camp Nou
Ferran Adrià, Sopa de Cabra i el FC Barcelona, participen en la rifa solidària d'Alcoletge | Pixabay

L'Ajuntament d'Alcoletge se suma, un any més, a la Marató de TV3 i organitza diversos actes solidaris per recaptar fons que ajudin a contribuir a la investigació de la Covid-19, la malaltia protagonista de la Marató de TV3 d'enguany.

Entre els actes que tindran lloc, l'Associació de Dones d'Alcoletge ha organitzat una rifa solidària amb noms molt reconeguts de la indústria cultural, gastronòmica i esportiva catalana com Ferran Adrià, Sopa de Cabra o el FC Barcelona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'hi pot participar fins al dissabte 19 de desembre

En la rifa solidària s'hi pot participar fins al dissabte 19 de desembre a través de la pàgina web de l'Ajuntament i, amb una aportació de 5 €, els participants es poden endur obsequis com un lot de llibres d'El Bulli, un CD de Sopa de Cabra o pilotes firmades del Barça, a més d'altres regals, com CD's firmats del grup de música ZOO, una camisa signada pel periodista Quim Masferrer, presentador del popular programa de TV3, El Foraster, o un lot de diferents productes de comerços i entitats del poble d'Alcoletge, entre molts d'altres.

També, cal destacar la iniciativa de l'Ajuntament amb el disc 'Alcovida' que recull 9 temes propis d'artistes d'Alcoletge, entre ells una cançó especial sobre el municipi. El disc, gravat especialment per la Marató i durant el transcurs de vuit mesos en un estudi de gravació de la localitat, destinarà tots els fons recaptats a la investigació de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari