Catalunya Diari

Ferran Palau i el Petit de Cal Eril actuaran a Tàrrega el 16 d'octubre

Els altres concerts del març i els programats per la festa major de maig s'ajornen sense data

Imatge promocional d'El Petit de Cal Eril i Ferran Palau
Els altres concerts del març i els programats per la festa major de maig s'ajornen sense data | LleidaDiari.cat

El doble concert de Ferran Palau i el Petit de Cal Eril que s'havia de fer a Tàrrega el 13 de març i es va haver de suspendre pel coronavirus, s'ha reprogramat per al 16 d'octubre.

Va ser el primer gran esdeveniment cultural que la capital de l'Urgell va haver de suspendre a causa de la pandèmia. En la nova data es manté la mateixa hora, a les nou del vespre, i el mateix escenari, el Teatre Ateneu. Les entrades adquirides en el seu moment serviran per a la nova data o se'n retornarà l'import. Tant la resta d'actuacions del cicle Tàrrega Sona 2020 del mes de març que no es van fer com els concerts de Pau Riba, Xavier Mayora i Clara Peya programats per a la festa major del maig s'han ajornat sense data i es retornarà l'import de les entrades.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els altres concerts del cicle Tàrrega Sona 2020 també han patit ajornaments

Els altres concerts del cicle Tàrrega Sona 2020 programat per la regidoria de Cultura també han patit ajornaments. Es tracta del concert que l'Orquestra Julià Carbonell havia d'oferir el 22 de març i el de la Cia. Pels Més Menuts programat pel 29 de març. La intenció de l'Ajuntament és oferir-los en noves dates que encara s'han de concretar. Tot i això, des del consistori s'informa que les entrades adquirides ja no seran vàlides i es podrà demanar el retorn de l'import a través del correu cultura@tarrega.cat.

També s'ajornen sense data i es retornarà l'import de les entrades del doble concert de Pau Riba i Xavier Mayora del 14 de maig i el de Clara Peya programat pel 17 de maig, que formaven part de la programació de la Festa Major de Tàrrega, prevista del 12 al 17 de maig. L'Ajuntament de Tàrrega ja va anunciar fa uns dies la cancel·lació de la festa a causa del coronavirus. «El consistori veu molt difícil una plena normalització de la situació en les dates assenyalades i vol prioritzar la salut de les persones», asseguren.


Comentaris

envia el comentari