Catalunya Diari

Festa de Sant Cristòfol i Borges Crema entre els actes destacats d'aquest dissabte a les Borges

El gimnàs borgenc Impacte Gym ha organitzat una competició amb diferents jocs que realitzaran els professors del gimnàs i que clourà amb una activitat de Cross-Hit

La tradicional benedicció dels cotxes de Sant Cristòfol | LleidaDiari.cat

Aquest dissabte 8 de juliol tindrà lloc la tradicional Festa de Sant Cristòfol al recinte de la Font Vella de les Borges Blanques. Seguidament, el mateix dia se celebrarà una sèrie de jocs organitzats per Impacte Gym i, a la nit, tindrà lloc una nova edició del popular Borges Crema. Paral·lelament, el Club Tennis Taula Borges durà a terme els actes de celebració per commemorar la consecució de la Copa del Rei 2017. La Festa de Sant Cristòfol, organitzada pels Amics de la Font Vella, donarà el tret de sortida amb un esmorzar popular a les 9.30 hores. Seguidament, a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional missa i a continuació les persones que ho desitgin podran beneir els seus vehicles. A les 16.00 hores la jornada continuarà amb el XXIX Concurs de Botifarra, el popular joc de cartes. Per berenar, a les 19.00 hores, els assistents podran gaudir d'un berenar amb coca i xocolata que anirà seguit d'una actuació d'animació infantil per fer riure als més menuts.

Per cloure la festa el grup musical Madison Grup serà l'encarregat d'oferir el ball i fi de festa. A la mitja part, actuarà el grup Savica i tindrà lloc el sorteig i el lliurament de premis del concurs de Botigarra. Paral·lelament, el gimnàs borgenc Impacte Gym ha organitzat una competició amb diferents jocs que realitzaran els professors del gimnàs i que clourà amb una activitat de Cross-Hit. La jornada, que es durà a terme al des de les 9.00 fins a les 13.00 hores al Pavelló de l'Oli, està oberta a tothom que hi vulgui participar.

A la nit, a partir de les 23.30 hores, els Jardins del Terrall acolliran una nova edició del popular Borges Crema. Una activitat organitzada per l'Ateneu Popular Garriguenc amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges que comptarà amb les actuacions dels grups Sekera no!, Pollo Rico, One Stone Tower i Vis llerda.

Per la seva part, el club borgenc va obtenir el passat 25 de juny el títol de Campió de la Copa del Rei 2017, una fita històrica ja que en els últims 30 anys l'únic equip català que ha aconseguit aquest guardó ha estat el club de les borges, i en dues ocasions. Per celebrar-ho a les 12.00 hores es durà a terme a l'Església Parroquial una ofrena a la Patrona, seguida per una gran rua que s'iniciarà a les 12.40 al carrer Marquès d'Olivart passant pel carrer la Bassa, el carrer Carme i finalment l'arribada a l'Ajuntament, on els rebran les autoritats per felicitar aquest èxit esportiu. Finalment, a les 14.00 hores el club durà a terme un gran dinar de campions.


Comentaris

envia el comentari