Catalunya Diari

La Festa de Sant Sebastià i la Festa de l’Esport d’Alpicat compartiran protagonisme en cap de setmana farcit d’actes

En només tres dies compartiran protagonisme la Festa Major d’hivern, en honor a Sant Sebastià, i l’esport, que tindrà el seu màxim exponent en el Duatló Popular

Imatge del darrer Duatló d'Alpicat
Imatge del darrer Duatló d'Alpicat | LleidaDiari.cat

Alpicat viurà del 19 al 21 d'aquest mes una intensa activitat amb motiu de la Festa de Sant Sebastià i la Festa de l'Esport. Així, en només tres dies compartiran protagonisme la Festa Major d'hivern, en honor a Sant Sebastià, i l'esport, que tindrà el seu màxim exponent en el Duatló Popular del diumenge 21.

L'activitat s'iniciarà divendres 19 al vespre, amb el lliurament dels premis del concurs BiblioNadal Fet a Mà i l'espectacle d'hipnosi de Jeff Toussaint, conegut per les seves aparicions televisives i que visitarà La Unió a les 21.30 hores. Dissabte 20, i ja amb els esports a tota màquina amb partits de futbol, hoquei, tenis i futbol sala, hi haurà una cercavila amb la banda de tambors i trompetes d'Alpicat, passeig amb ponis a les instal·lacions de l'Hípica Champion Horse, la Missa cantada per la Coral Sant Bartomeu en honor a Sant Sebastià, l'espectacle infantil «Explosive!», amb La Cremallera Teatre, i la Festa del Jovent, que inclourà les actuacions de Contraband i DJ Ernest Codina.

La festa acabarà diumenge 21 amb molts més esports, amb bitlles, hoquei, futbol, bàsquet, vòlei i, sobretot, el Duatló Popular, que celebrarà la seva 12a edició amb dos circuits. I perquè no tot sigui esports, també s'han programat inflables, ponis i una sessió llarga de ball amb el grup Quartz.

Imatge del cartell de festa major d'Alpicat
Imatge del cartell de festa major d'Alpicat | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari