Catalunya Diari

La festa solidària Posa’t la Gorra a Cervera es trasllada a les xarxes socials

Es farà el diumenge 15 de novembre amb un format especial a causa de la situació sanitària actual

Cartell del Posa't la Gorra a Cervera
La festa solidària “Posa’t la Gorra” es trasllada a les xarxes socials | LleidaDiari.cat

La segona edició de la iniciativa solidària Posa't la Gorra a Cervera es farà el diumenge 15 de novembre amb un format especial, a les xarxes socials, a causa de la situació sanitària actual.

Posa't la Gorra és una festa solidària que organitza Afanoc Lleida per poder seguir ajudant les famílies d'infants i joves amb càncer. La participació de la ciutadania és imprescindible, per la qual cosa des d'Afanoc es demana que es compri la gorra als establiments col·laboradors i que el diumenge 15 de novembre es comparteixin fotos amb la gorra posada a les xarxes socials a través del perfil @afanoc_lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El mateix diumenge 15, a les 12 hores, al perfil d'Instagram d'Afanoc Lleida (@afanoc_lleida), podreu veure en directe la lectura del Manifest 2020, un dels moments més emblemàtics i importants d'aquesta festa solidària.

Punts de venda de les gorres

Les gorres per aquesta nova edició del Posa't la Gorra es podran aconseguir a les següents ubicacions: piscina Coberta, Llibreria Universitat, Farmàcia Martorell, Farmàcia Pomés, Farmàcia Antonijuan, Farmàcia Gomà, Perruqueria KU, Supermercat Albareda, Ralet Ralet, Vídeo Oca, Farmàcia Pujol Balcells (Guissona) i Farmàcia Rosa Cinca (Guissona).

Afanoc Lleida

L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) té una seu a Lleida, amb l'objectiu de donar resposta i cobrir les necessitats de les famílies amb fills malalts de càncer a les Terres de Lleida. En aquesta edició del Posa't la Gorra necessiten encara més l'ajuda de tota la ciutadania per la crisi que s'està vivint. Malauradament el càncer infantil no s'ha aturat i les famílies continuen necessitant recursos. Per això, es busca un gran objectiu: que les famílies amb un infant o adolescent amb càncer tinguin més suport, comptin amb més recursos i, sobretot, no se sentin soles!


Comentaris

envia el comentari