Catalunya Diari

La Policia de Mollerussa sanciona dos festes per incomplir la prohibició de fer reunions de més de 10 persones

També posa 7 denúncies per no portar la mascareta entre els assistents i en suma un total de 135 des del juliol en què l'ús és obligatori

Discoteca
Imatge d'arxiu d'una discoteca. | ACN

La Policia Local de Mollerussa ha aixecat dues actes per dues festes privades en dos pisos de la ciutat en els quals es va incomplir la prohibició de fer reunions de més de 10 persones. Els fets van tenir lloc dissabte passat i com a resultat també es van interposar 7 denúncies als assistents en aquestes festes que no duien la mascareta posada, tal com és obligatori. Amb aquestes 7, ja són un total de 135 les actes aixecades des del 10 de juliol per incompliment d’aquesta obligatorietat.
 
 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Així s’ha informat aquest dijous al migdia en la reunió del Comitè d’Emergència on s’ha valorat també el dispositiu preparat pel retorn a les aules dels més de 3.000 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària que cursen estudis a la ciutat així com els de Batxillerat. A falta de les dades facilitades cada setmana pel CAP de Mollerussa, s’ha constatat també la reducció del risc de rebrot que ha passat en una setmana de 505 a 214, segons dades facilitades per Salut.

Comentaris

envia el comentari