Catalunya Diari

El Festival del Joc del Pirineu girarà entorn el joc i la música

L'Ajuntament de Tona rebrà el premi Amic del Joc

Pla general de diversos usuaris del Taller Claror de la Seu d'Urgell
El Festival del Joc del Pirineu girarà entorn el joc i la música | LleidaDiari.cat

La Seu d'Urgell celebrarà la 5a edició del Festival del Joc del Pirineu els dies 6, 7 i 8 de març. L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha assegurat que, durant tot aquell cap de setmana, «la ciutat es convertirà en la capital del joc al Pirineu».

Enguany, aquest festival girarà entorn el joc i la música. Fàbrega ha remarcat que aquest certamen «és la cita més important del joc al Pirineu i a Lleida, així com la primera cita anual en el sector del joc català». El premi Amic del Joc que atorga el Festival del Joc del Pirineu es concedirà en aquesta edició a l'Ajuntament de Tona (Osona) com a organitzador de la fira Joc, que enguany fa vint anys, sent el primer certamen d'aquestes característiques que té lloc a Catalunya.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Seu d'Urgell comptarà amb 6 ludoteques

La Seu d'Urgell comptarà amb 6 ludoteques amb jocs de diferents tipologies amb guiatge i assessorament de monitors especialitzats; 21 partides exclusives de jocs en diferents espais de la ciutat així com iniciació a jocs de taula. El Festival també atorgarà, novament, els Premis Catalunya al millor joc en català i millor joc editat a Catalunya durant el 2019. L'objectiu d'aquest concurs és reconèixer públicament l'esforç de crear i editar jocs de taula a Catalunya.

  

  

500 aniversari

'Aquelarre' és el primer joc de rol de Catalunya

'Aquelarre' és el primer joc de rol de Catalunya que enguany fa trenta anys. En el marc del festival hi haurà una exposició amb una mostra de les diferents edicions que se'n disposen, així com il·lustracions i material inèdit que permet al visitant fer un recorregut pels trenta anys d'història.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari