Catalunya Diari

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba a la 10a edició amb una producció pròpia

Les entrades del festival ja estan a la venda i per primer cop hi haurà concerts a Tiurana, La Vansa i Fórnols i Isona i Conca Dellà

La 10a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) s'inaugurarà el pròxim 2 de juliol amb una producció pròpia a càrrec del grup Ensemble Brudieu, que oferirà el concert 'Officium Defunctorum Urgellensis' a la catedral de la Seu d'Urgell.

Es tracta d'un treball encarregat als musicòlegs Màrius Bernadó i Bernat Cabré, que han partit de la feina que ha fet la Universitat de Lleida en matèria de recuperació patrimonial.

L'organització del certamen ja ha posat les entrades a la venda i enguany incorpora tres nous municipis: Tiurana (Noguera), La Vansa i Fórnols (Alt Urgell) i Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà). Així, s'han programat 48 concerts fins al 22 d'agost en 33 localitats pirinenques.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La 10a edició del FeMAP comptarà amb la participació de vint grups i solistes

La 10a edició del FeMAP comptarà amb la participació de vint grups i solistes, després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia.

Pel que fa a les entrades, es mantenen dues tarifes diferenciades (normal i reduïda) entre els 10 i els 20 euros en funció del tipus de grup, el lloc on es duu a terme el concert i el moment en què es compren les entrades.

El preu és sensiblement més econòmic si s'opta per comprar-la de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments o a la pàgina web del Festival (www.femap.cat). L'altra alternativa és adquirir-la directament a la taquilla, que obrirà una hora abans del concert.

També hi ha l'opció de fer-se amic del FeMAP per 10 euros, fet que suposa tenir entrada reduïda a tots els concerts.

Pla general de l'Ensemble Flandriae-Pyrenaei, interpretant una de les peces del concert inaugural del Festival de Música Antiga dels Pirineus
El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba a la 10a edició amb una producció pròpia a càrrec d'Ensemble Brudieu | LleidaDiari.cat

Aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint vistes guiades, degustacions o activitats culturals

El FeMAP no només se centra en la música i a apropar els artistes de diversos països d'Europa al Pirineu, sinó que també aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint vistes guiades, degustacions o activitats culturals incloses en el preu de l'entrada.

Un altre àmbit del certamen és el FeMAP social, que acosta la música antiga a les persones més vulnerables. D'altra banda, també s'ofereixen paquets turístics que combinen les entrades dels diferents concerts del festival amb allotjament.

Enguany hi ha nou paquets diferents repartits al llarg de tot el festival que ja estan a la venda i es poden adquirir a la seva pàgina web.


Comentaris

envia el comentari