Catalunya Diari

El festival Singul-Art porta una doble proposta a Alpicat

Els espectacles es faran els divendres 16 i 30 de juliol, tots dos amb entrada gratuïta però fent reserva prèvia

El festival Singul-Art torna aquest mes de juliol a Alpicat amb una doble proposta formada per Puntmoc, que portarà 'Dogma', i per un concert amb Joan Lozano i Xavier Monge.

La primera entrega arribarà aquest divendres, 16 de juliol, a les 22.30 hores a la plaça de la Natura amb Puntmoc i 'Dogma', una peça de teatre gestual, mim, clown,... 'Dogma' és el discurs repetit que prenem com a cert. Un principi innegable imposat per la por i l'engany de les paraules buides. Desemmascara falses creences i recupera el teu poder de decisió.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Puntmoc practiquen una política corporal basada en la deformació i l'exploració constant dels seus límits. Torçat, inclinat, desviat i descendent, el cos passa a funcionar com el nucli de la seva pròpia pràctica, contribuint així a configurar un exercici teatral íntimament lligat al clown contemporani, al ritme, al teatre de l'absurd.

Imatge de PUNTMOC
El festival Singul-Art porta una doble proposta a Alpicat amb Puntmoc i Joan Lozano&Xavier Monge | LleidaDiari.cat

Imatge de PUNTMOC

La segona proposta tindrà lloc el divendres 30 de juliol

La segona proposta tindrà lloc el divendres 30 de juliol a les 22.30 hores al pati interior del Casal, i serà en forma de concert de Joan Lozano i Xavier Monge. Lozano i cançons de Jones és un viatge de recerca i captura de noves sonoritats, un joc amb el seu repertori més personal i algunes de les noves composicions que donaran vida a un nou projecte que ja està en marxa.

Per aquesta ocasió, l'experiència es vestirà de pianos i guitarres acústiques, en format duo i acompanyat pel reconegut mestre i pianista Xavier Monge. Una proposta més íntima de la que ens té acostumats el compositor lleidatà Joan Lozano. Les entrades per als dos espectacles del Singul-Art són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia a www.alpicat.cat/entrades.


Comentaris

envia el comentari