Catalunya Diari

FGC promou l'enllaç de la línia Lleida-La Pobla amb l'AVE

La campanya afavoreix l’ús del tren per enllaçar els Pirineus amb les ciutats de Barcelona i Madrid

El tren de la Pobla | LleidaDiari.cat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha iniciat aquest divendres una campanya informativa per promoure l'ús de la línia Lleida-La Pobla com a mitjà per viatjar als Pirineus des de Barcelona i Madrid. En aquest sentit, els anuncis que es publicaran a partir d'avui destaquen la possibilitat de viatjar amb AVE fins a Lleida i des d'aquesta ciutat enllaçar amb la línia Lleida-La Pobla de Ferrocarrils per arribar a La Pobla, en un trajecte de tres hores des de Barcelona i de quatre hores des de Madrid. FGC difondrà aquesta campanya, amb l'eslògan 'Enllaça amb l'Alta Velocitat', a través dels mitjans de comunicació, dels diferents elements comunicatius i informatius a les seves instal·lacions i estacions, i mitjançant els comptes corporatius de Twitter i Facebook de Ferrocarrils.

Des del mes de juliol del 2016, quan FGC es va fer càrrec de la gestió integral de la línia, la coordinació modal ha estat un fet prioritari en el desenvolupament del nou servei. Així, els horaris de la línia estan dissenyats d'acord amb les sortides i arribades del tren convencional, l'AVE i Avant entre Lleida i Barcelona, i entre Lleida i Madrid, per optimitzar i ajustar l'oferta a les necessitats de mobilitat. D'altra banda, s'ofereixen serveis d'autobús de dilluns a diumenge, per facilitar les connexions amb transport públic des de València i Esterri d'Àneu, passant per Llavorsí, Rialp, Sort, i Gerri de la Sal, entre altres poblacions.

L'oferta de transport públic en aquest corredor queda reforçada amb serveis d'autobús que serveixen per cobrir les franges amb menys demanda de mobilitat. D'aquesta manera, es facilita l'accessibilitat a altres poblacions i la intermodalitat. Els horaris de connexió de la línia Lleida-La Pobla es poden consultar al web lleidalapobla.fgc.cat i a través de l'aplicació oficial per a mòbils de Ferrocarrils.


Comentaris

envia el comentari