Catalunya Diari

Finalitzen les obres del segon tram de l'última fase de rehabilitació del ferm a l’A-2

Les obres van començar el passat dia 23 d’agost i el bon ritme d’execució ha permès avançar el termini previst inicialment

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) obrirà aquest vespre-nit els dos carrils de la calçada en el tram situat entre els enllaços de Balaguer i la Ll-11 a Els Alamús en sentit Saragossa, on des del passat dia 23 d’agost s’estaven executant les obres de rehabilitació del ferm de l’A-2.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es tracta del segon tram de la tercera i última fase del projecte de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l’A-2 en un tram de 15 quilòmetres de la variant de Lleida, entre l’enllaç de Torrefarrera i Els Alamús, amb un pressupost de 7,6 milions d’euros

Finalitzen les obres del segon tram de la última fase de rehabilitació del ferm a l’A-2. Imatge del 8 de setembre del 2021
Finalitzen les obres del segon tram de la última fase de rehabilitació del ferm a l’A-2 | LleidaDiari.cat

Un tram de sis quilòmetres

Aquest darrer tram que s’ha millorat té una longitud d’uns sis quilòmetres i està situat entre els punts quilomètrics 469 i el 475. Les previsions del MITMA apuntaven un termini d’execució de quatre setmanes però el bon ritme dels treballs han permès avançar la finalització de les obres de rehabilitació.
 

Amb la finalització de les obres en aquest tram en sentit Saragossa, el MITMA dona per acabat el gruix de l’execució del projecte de rehabilitació del ferm en un tram de 15 quilòmetres de l’A-2, variant de Lleida, la primera fase del qual va començar l’1 de juny del passat any. En la calçada en direcció Barcelona, la finalització de les restriccions es durà a terme al llarg del dia de demà. Per finalitzar el projecte només restaran les obres de rehabilitació dels enllaços i les vies d’incorporació.
 

«Una millora necessària»

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, acompanyat pel Cap de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, ha visitat aquesta tarda els darrers treballs de millora en aquest tram de l’autovia i ha destacat que el MITMA culmina un projecte de rehabilitació i de millora «del tot necessària que beneficia a l’important volum d’usuaris d’aquesta via que és, sens dubte, la més important de tota la província».
 

Crespín ha volgut també posar èmfasi en el fet que «en poc més d’una setmana culminen dos grans fites a la xarxa viària de les Terres de Lleida com són l’eliminació dels peatges de l’AP-2 i la finalització de les obres de millora a l’A-2».


Comentaris

envia el comentari