Catalunya Diari

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega es reformula amb un tast per a 70 persones

S'havia de celebrar a Can Colapi el pròxim dissabte 6 de juny sota l'organització d'Agrat i Matoll

Cartell de l'esdeveniment
La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega es reformula amb un tast per a 70 persones | LleidaDiari.cat

Les restriccions imposades pel confinament i la crisi del coronavirus han obligat a reformular la 8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega, que s'havia de celebrar a Can Colapi el pròxim dissabte 6 de juny sota l'organització d'Agrat i Matoll.

L'edició amb tots els paradistes queda ajornada fins que la situació es normalitzi i es pugui celebrar amb totes les condicions i garanties. Tot i això, els amants del certamen podran gaudir d'un tast de cerveses artesanes per a 70 persones que tindrà lloc el dissabte 6 de juny a les 19h a la terrassa exterior de La Soll situada a la plaça de les Nacions.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un protocol per mantenir totes les mesures de seguretat

L'organització ha preparat un protocol per mantenir totes les mesures de seguretat i control de l'aforament. A més, s'organitzaran les taules amb un màxim de 10 persones que mantinguin la distància i hi haurà un voluntari per cada taula que servirà les cerveses amb guants i mascaretes.

El tast de cerveses artesanes comptarà amb 6 varietats diferents de petits productors com Lo vilot, C13, Vella Caravana, Cerveses Ponent, Gambusi i Matoll. El preu és de 12 euros amb vas inclòs i les places limitades ja es poden adquirir al web www.agratickets.cat fins a exhaurir existències. Jordi Segarra, responsable de Matoll, serà l'encarregat de fer la presentació i l'esdeveniment estarà amenitzat amb la música de l'artista targarí Albert Sala.


Comentaris

envia el comentari