Catalunya Diari

La Fira de l’Oli i les Garrigues es promociona a tot el territori

L'acte tindrà lloc el dissabte, 12 de gener, a les 17.00 hores, al mil·lenari monestir de Sant Benet de Bages

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Amb l'objectiu de donar a conèixer a tot el territori la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de gener a les Borges, el Patronat de la Fira ha organitzat un acte de presentació al complex Món Sant Benet. L'acte tindrà lloc el dissabte, 12 de gener, a les 17.00 hores, al mil·lenari monestir de Sant Benet de Bages i seu de la reconeguda Fundació Alicia. D'altra banda, aquest diumenge, 13 de gener, a les 12.00 hores, el Patronat també ha organitzat una presentació comarcal a l'Ajuntament d'Arbeca.

El trasllat de la presentació de l'esdeveniment al Món Sant Benet no és casual, ja que es tracta de la seu de la Fundació Alicia, un dels màxims exponents del sector agroalimentari, creada l'any 2003 de la mà del xef Ferran Adrià i del cardiòleg Valentí Fuster, i amb la qual la Fira de l'Oli de les Borges viurà enguany un agermanament de luxe. A més a més, prèviament a la presentació, el Patronat de la Fira ha organitzat una visita guiada al monestir i al seu entorn natural, amb una fusió d'art medieval i naturalesa.

També es presentarà a l'Ajuntament d'Arbeca

D'altra banda, la 56a edició del certamen, que ja fa uns dies que ha arribat al 100% d'ocupació, també es presentarà en l'àmbit comarcal a la Sala República de l'Ajuntament d'Arbeca aquest diumenge, 13 de gener, a les 12.00 hores. En finalitzar hi haurà un tast de productes de la terra i, prèviament, es durà a terme una visita guiada a Els Vilars d'Arbeca, una fortalesa construïda fa 2.800 anys i considerada única al món ibèric català. Tots aquells que vulguin assistir en alguna de les presentacions poden fer-ho amb inscripció prèvia a través de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

Cal recordar que el certamen ja va tenir una primera presentació, el passat 20 de desembre, al saló Victor Siurana de l'edifici del Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida en la qual es va donar a conèixer la presència de xefs de prestigi com els germans Torres, que acaben de ser reconeguts amb dues estrelles Michellin al seu nou restaurant Cocina Hermanos Torres; en Carles Gaig, que compta amb estrella Michellin i, la reconegudíssima i popular Carme Ruscalleda.


Comentaris

envia el comentari