Catalunya Diari

La VII Fira Mascotes Borges recollirà aliments per a la protectora d’animals

Estrenarà ubicació a la Plaça Europa, on es duran a terme les demostracions i els espectacles protagonitzats per cans i cavalls

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

La capital de les Garrigues celebrarà aquest diumenge, 13 d'octubre, la VII Fira de Mascotes Borges, que estrenarà ubicació a la Plaça Europa, on es duran a terme les demostracions i els espectacles protagonitzats per cans i cavalls. Igualment, enguany, hi haurà una recollida voluntària d'aliments per a la protectora d'animals.

La jornada començarà a les 10.00 hores, amb les inscripcions a la Canicross Infantil, a la qual rebran un obsequi totes les persones participants; i al concurs de Bellesa Canina. A la mateixa hora, es durà a terme una activitat amb gossos de teràpia, dirigida a la gent gran, a càrrec de Macromascota.

Cursa infantil de Canicross

A les 10.30 hores, hi haurà la cursa infantil de Canicross, a càrrec de Clínica Veterinària Borges Vet. Tot seguit, a les 11.00 hores, hi haurà el popular concurs i exhibició de Bellesa Canina. A les 12 hores, arribarà el torn de l'espectacle de Ring Francès, a càrrec de Macromascota.

Una de les activitats destacades d'enguany serà l'exhibició del cavall Piscis, que anirà a càrrec de Caballos Mediala, a les 12.15 hores. A més a més, a les 12.45 hores, hi ha prevista la demostració de dog dàncing, disc dog i educació canina, a càrrec de Macromascota.

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

 

A les 13.15 hores hi haurà l'entrega de trofeus

Durant tot el matí, a l'estand de Rescats, es farà el taller infantil 'toca-toca'. Finalment, a les 13.15 hores hi haurà l'entrega de trofeus, prèvia a la cloenda de la Fira de les Mascotes de les Borges. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha animat a tots els amics dels animals a aproximar-se aquest diumenge a les Borges, on a més a més de conèixer tot el que fan les empreses del sector a la comarca, podran gaudir de nombroses activitats lúdiques i divertides amb la família".

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari