Catalunya Diari

Fira de Mollerussa convoca un nou curs d’auxiliars de fira

Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a partir de dilluns, dia 5 de novembre, a les oficines de l'ens firal

Fira de Mollerussa ha tornat a convocar un any més un curs de formació d'auxiliars de fira. Les sessions estan destinades a joves estudiants que vulguin treballa en els certàmens que l'ens firal organitzarà al llarg de l'any 2019. L'objectiu principal de la formació és formar als participants sobre les feines que es desenvolupen en el marc d'un esdeveniment firal, per tal de poder treballar-hi com a auxiliars als certàmens.

Estàs interessat en aquest curs de formació d'auxiliars de fira? A partir d'aquest proper dilluns, dia 5 de novembre, podràs apuntar-te directament a les oficines de Fira de Mollerussa, que estan ubicades a l'avinguda del Canal de la capital del Pla d'Urgell. L'horari d'atenció al públic serà de vuit del matí a dos de la tarda. Cal recordar que les places són limitades.

Formació teòrica i pràctica

La jornada formativa del curs d'auxiliars de fira es durà a terme el dia 7 de gener. Concretament, a la Sala 2 dels pavellons firals de Mollerussa. L'horari de la formació serà al matí de dos quarts de 10 a dos quarts d'una, i a la tarda, de dos quarts de quatre a les vuit del vespre. Aquesta sessió està impulsada per Fira de Mollerussa i es va realitzar per primera vegada l'any 1999, per tant, enguany arriba a la seva vintena convocatòria.

El programa compta amb una part teòrica i una altra part pràctiques. Durant la primera, els participants aprenen conceptes com què és una fira, quins tipus de certàmens firals i d'organitzadors firals hi ha, quina és la seva estructura, i les activitats de Fira de Mollerussa. En aquest sentit, cal recordar que el curs d'auxiliars de fira dedica una part important de la matèria a la Fira de Sant Josep, ja que és el certamen més important de la capital del Pla d'Urgell i on l'ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

En la part pràctica es parla de les diferents tasques a realitzar com a auxiliars de fira, així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball, com són les bones maneres, el protocol, els punts d'informació i les jornades tècniques.

En acabar la formació, tots els participants reben una enquesta perquè puguin valorar el desenvolupament del curs.


Comentaris

envia el comentari