Catalunya Diari

Fira de Mollerussa cancel·la de forma definitiva la fira Autotardor

Reprogramada al desembre, no es farà perquè les fires estan suspeses en totes les fases de la desescalada

Pla general on es poden veure els Pavellons Firals de Mollerussa, tancats i sense gent, quan s'hauria d'estar celebrant la Fira de Sant Josep

Fira de Mollerussa cancel·la l'Autotardor i reivindica la celebració de fires segures | LleidaDiari.cat

Fira de Mollerussa s'ha vist obligada a cancel·lar definitivament el certamen d'ocasió Autotardor, dedicat al sector automobilístic i de la maquinària agrícola i industrial, després de la seva reprogramació en dues ocasions (finalment fixat de l'11 al 13 de desembre).

Es deu a la impossibilitat de fer-la per la suspensió de les fires comercials i al fet que no se'n puguin fer en cap de les fases de la desescalada de les restriccions per la Covid-19. Així ho ha manifestat el director de l'ens firal, Xavier Roure, que ha dit que ja han comunicat la decisió als expositors. Roure ha reivindicat la necessitat de recuperar les fires presencials per a les empreses i ha apostat per fer-ho de forma segura com es va fer al setembre amb l'Expoclàssic.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Previst en un principi al mes d'octubre

El certamen Autotardor, previst en un principi al mes d'octubre, va ser ajornat per primer cop al cap de setmana del 20 i 22 de novembre si bé les mesures sanitàries no van permetre llavors la seva celebració, davant la qual cosa es va optar, sempre amb l'aprovació dels expositors, per reprogramar-la al desembre, de l'11 al 13, data que finalment tampoc serà possible per les actuals restriccions.

Amb tot i després de la primera suspensió d'un esdeveniment firal, el més important de tots els que se celebren a Mollerussa, la Fira de Sant Josep, prevista per al març, la pandèmia només ha deixat fer una fira enguany a la capital del Pla d'Urgell, la que es dedica als vehicles clàssics, Expoclàssic, a banda de Concurs de Pintura Ràpida, també organitzat per l'ens.


Comentaris

envia el comentari