Catalunya Diari

La Fira de Sant Josep de Mollerussa s'omplirà d'una àmplia oferta lúdica

Compta amb prop de mig centenar d'atraccions com llits elàstics, motos, pistes d'autos de xoc, toros mecànics o inflables

Imatge d'arxiu de la Fira de Sant Josep | Joan marc

Un centenar d'atraccions complementàries animaran com cada any la Fira de Sant Josep, que tindrà lloc a Mollerussa del 16 al 19 de març. L'oferta lúdica es concentra a l'avinguda de la Fira, al costat del Pavelló Firal, i compta amb prop de mig centenar d'atraccions com llits elàstics, motos, pistes d'autos de xoc, toros mecànics o inflables, entre altres. Pel que fa a les casetes, n'hi ha una cinquantena entre tómboles, xurreries, tir, curses de camells, pesca d'ànecs o la de videojocs. A més a més, també es podrà gaudir d'una desena de bars amb diferents varietats de menjar.

Així mateix, el carrer d'Arbeca i a la plaça Major tornaran a acollir el mercadet amb l'objectiu de comunicar la zona del recinte firal amb el centre comercial de la ciutat. En aquest cas, el mercadet, que obrirà portes el dia 16, comptarà amb una quarantena de parades amb diferents productes d'artesania o roba, entre altres.

Per tal possibilitat el pas de vehicles d'emergència en aquesta zona, la Policia Local invertirà el sentit de circulació al carrer de Joaquima de Vedruna i al carrer d'Àngel Rosell es prohibirà l'estacionament en una banda de via. Així mateix, el carrer de Ferran Puig també quedarà tallat i només es permetrà l'accés als vehicles autoritzats. D'altra banda, el mercat setmanal que es duu a terme cada dimecres quedarà suspès dimecres dia 21 en la seva totalitat per facilitar el desmuntatge de la fira.

La 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa comptarà amb 294 expositors

La 147a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa comptarà amb 294 expositors, 14 més que l'any passat, per la presència de les firmes de tractors, que assisteixen al certamen cada dos anys per l'alternança amb la fira de Lleida. El certamen tindrà un recinte expositiu net de 25.147 metres quadrats, 5.000 més que l'any passat, on hi haurà maquinària agrícola, la 39a edició del Saló de l'Automòbil i els pavellons multisectorials.

L'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat aquesta setmana que aquestes xifres donen a entendre que Sant Josep és un «esdeveniment firal amb majúscules que supera el límit territorial». El president del Govern, Quim Torra, inaugurarà la fira dissabte al matí i la clourà la consellera d'Agricultura dimarts a la tarda.


Comentaris

envia el comentari