Catalunya Diari

'Fora estocs', aquest diumenge a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell

Es podran fer les darreres compres de la temporada d'hivern

Fora estocs Seu d'Urgell
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Aquest diumenge 17 de febrer, la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell acollirà l'activitat comercial de finals de rebaixes 'Fora Estocs', on es podran fer les darreres compres de la temporada d'hivern a preus rebaixats i alhora fer un kit-kat amb les degustacions del Charlie Chef. De les deu del matí a les vuit del vespre, a Sant Domènec, els urgellencs i visitants hi trobaran tota mena d'ofertes, ocasions, novetats, menjar, tallers i jocs inflables per als més petits.

A Fora Estocs s'hi podrà trobar roba de dona, roba d'home, roba íntima, roba infantil i juvenil, sabates i complements, bijuteria i minerals, material de seguretat per a empreses i particulars, objectes i complements per a mascotes, joguines i objectes de decoració de la llar. Durant la jornada hi haurà un taller de treballs manuals càrrec de Manualitats Mestre, sessions esportives amb Urban Sport, i el taller 'Juguem a fer models per un dia', a càrrec de Kids&Us i Xics moda infantil.

A més a més, a l'exterior de la sala Sant Domènec hi haurà jocs inflables per als més petits. Aquesta activitat comercial està organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) i La Seu Comercial amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l'Ajuntament urgellenc.

Alumnes andorrans faran les PAU a la Seu

La Generalitat, el govern d'Andorra, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i la Universitat de Lleida (UdL) han subscrit un conveni que facilitarà a l'estudiantat provinent del sistema educatiu andorrà poder realitzar les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) específiques a la Seu d'Urgell, ja aquest mateix juny.

D'aquesta manera, evitaran haver-se de desplaçar per fer la selectivitat fins a la ciutat de Lleida com ho havien de fer fins ara i, així, podran examinar-se en un entorn més pròxim als seus llocs de residència.Aquesta mesura beneficarà aquest curs a prop d'una trentena d'estudiants andorrans. Els joves andorrans que volen accedir a universitats de Catalunya han de realitzar la fase voluntària específica.

Fins ara, els estudiants andorrans havien de desplaçar-se fins al tribunal de Lleida per realitzar la fase voluntària específica de la selectivitat que serveix per apujar la nota final d'admissió fins a una puntuació màxima de catorze punts. A partir d'ara, podran fer-ho en el lloc corresponent habilitat per l'Ajuntament de la Seu, amb el tribunal que la UdL desplaça a aquesta ciutat. El 2018 van fer les PAU a Lleida 39 estudiants andorrans, el 207 van ser 17, i el 2016, 18.


Comentaris

envia el comentari