Catalunya Diari

El Foraster omplirà aquest diumenge el teatre de Balaguer amb l'obra 'Bona Gent'

Aquesta obra ja l'han vist més de 30.000 espectadors s'haurà de posar el cartell d'entrades exhaurides

Quim Masferrer
Imatge promocional de Quim Masferrer, El Foraster | LleidaDiari.cat

El Teatre Municipal de Balaguer representarà aquest diumenge 20 de gener a les 19.00 hores l'obra de teatre 'Bona gent' interpretada pel conegut actor Quim Masferrer, El Foraster més conegut de la televisió pública catalana, TV3. Aquesta obra ja l'han vist més de 30.000 espectadors i, aquest diumenge, el Teatre de Balaguer haurà de posar el cartell d'entrades exhaurides, amb 700 espectadors. En Quim Masferrer, ha volgut amb aquesta obra, 'Bona gent', fer un homenatge al públic que assisteix al Teatre. Durant anys, dècades, segles, s'han aplaudit a actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors...

Però i una de les peces claus del teatre? El públic? Un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista. Molts protagonistes, tants, com espectadors el vagin a veure. I cada funció és diferent, perquè el públic mai és el mateix. Un espectacle on l'actor, en Quim Masferrer, vol ser el seu espectador. Les entrades, als preus de 15 i 18 euros, es van posar a la venda el passat 18 de desembre i estan pràcticament exhaurides. Les poques que encara queden a la venda, poden comprar-se a l'Oficina de Turisme de Balaguer (tel. 973445194), de dimarts a dissabtes d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

Altres notícies recents de Balaguer

El passat mes de desembre es va posar en marxa l’Hospital de Dia Sociosanitari Hestia Balaguer. El nou servei, concertat amb el Servei Català de la Salut (CatSalut), inclou dotze places que donen assistència diürna a persones amb malalties cròniques i necessitats complexes d’atenció que necessiten mesures integrals de suport, rehabilitació, tractament i seguiment especialitzat en règim diürn ambulatori. L’Hospital de Dia Sociosanitari s’ubica a la planta baixa d’Hestia Balaguer i presta servei en règim ambulatori i horari de 9.00 a 18.00 hores a persones de les àrees bàsiques de salut de la Noguera i l’Urgell. Un equip multidisciplinari integrat per professionals de medicina, infermeria, treball social, fisioteràpia, teràpia ocupacional, logopèdia i atenció sociocultural, permet l'avaluació integral, rehabilitació i atenció contínua dels seus usuaris.

El model assistencial a l’Hospital de Dia Sociosanitari se centra amb la valoració integral i objectius terapèutics, rehabilitadors i de manteniment de funcions físiques i cognitives en funció de les necessitats globals que presenti cada persona atesa. Abarca alimentació, atenció mèdica, d'infermeria i social, rehabilitació, teràpia ocupacional, psicoestimulació, orientació a la realitat i teràpia recreativa. La seva posada en marxa s’emmarca dins les línies estratègiques del Pla director sociosanitari de Catalunya 2016-2020 que pretén garantir una atenció de qualitat centrada en les persones que necessiten atenció multidisciplinària adequant l’atenció sanitària sense internament dels centres sociosanitaris a l’atenció de les persones amb malalties cròniques i necessitats complexes d’atenció.


Comentaris

envia el comentari