Catalunya Diari

Fruiturisme i el Festival de Música de la Vila de Rialp uneixen esforços

Dissabte 7 d’agost Fruiturisme organitzarà un concurs a Instagram i sortejarà caixes de frui-ta entre els assistents al concert de Manel a la Nau Fustes Sebastià

Fruiturisme endegarà aquest mes d'agost una nova iniciativa amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer arreu del territori el seu projecte i tots els actius naturals, turístics i gastronòmics d'Aitona.

Es tracta d'una col·laboració amb el Festival de Música de la Vila de Rialp, que enguany commemora la seva 21a edició. En concret, durant l'actuació del grup Manel prevista per aquest dissabte 7 d'agost, a les 22 h, a la Nau Fustes Sebastià de Rialp.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un lot de productes locals
Fruiturisme i el Festival de Música de la Vila de Rialp uneixen esforços | Sílvia Prats

Fruiturisme serà present durant el concert a través de tres vies

· S'instal·larà a la Nau Fustes Sebastia un roll-up promocional sobre el projecte de Fruiturisme i es posaran a disposició dels assistents fulletons informatius sobre el projecte d'apadrinament d'un arbre fruiter.

· Entre el públic assistent se sortejaran nou caixes amb fruita aitonenca provinent de les centrals Fruitona, Fruitato i Campodarve.

· S'organitzarà a través d'Instagram un concurs fotogràfic. Per a participar-hi cal publicar en aquesta xarxa social una fotografia del concert i/o dels préssecs aitonencs, mencionar a Fruiturisme (@fruiturisme) i etiquetar la imatge amb el hashtag #FruiturismeMusical.

Entre tots els participants se sortejarà un lot de productes locals. Les entrades per al concert de Manel ja es poden adquirir a través del següent enllaç i tota la informació sobre Festival de Música de la Vila de Rialp es pot consultar al web www.festivalrialp.com/ca/festival/.

 

Una plataforma perfecta per a seguir compartint i obrint el projecte

Damià Jornet, regidor de Promoció Econòmica, explica que «la col·laboració amb aquest esdeveniment i amb el municipi de Rialp ens brinda una plataforma perfecta per a seguir compartint i obrint el projecte de Fruiturisme a tot el nostre territori i expandir-lo més enllà d'Aitona».


Comentaris

envia el comentari