Catalunya Diari

Fulleda habilita una àrea d’acollida d’autocaravanes

Els interessats en gaudir d'aquest espai ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 euros al dia

Per utilitzar aquest pàrquing d’autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Fulleda ha donat un nou pas endavant, d’acord amb la seva voluntat d’atraure visitants a la localitat, al construir just a tocar de la zona poliesportiva una zona especialment habilitada per a l’aparcament d’autocaravanes en trànsit. Un dels objectius principals de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Fulleda, juntament amb la seva voluntat d’atraure nous veïns i noves iniciatives empresarials a la localitat, és treballar en la promoció turística de la població generant nous productes i projectes vinculats amb el desenvolupament turístic de la vila.

En aquest sentit, cal destacar la recent creació d’un pàrquing d’autocaravanes situat al darrere de les piscines municipals on els autocaravanistes podran estacionar els seus vehicles i fer nit. A més, disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com presa de llum i d’aigua neta, desaigües i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines. 

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat Catalunya, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 euros al dia. Per utilitzar aquest pàrquing d’autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973 156 201 / ajuntament@fulleda.cat) per consultar la disponibilitat i les condicions d’ús. 

Fulleda habilita una nova àrea d'estacionament d'autocaravanes. | LleidaDiari.cat

 

La creació d’aquest pàrquing per autocaravanes s’afegeix a altres accions dutes a terme recentment per part de l’Ajuntament com la creació d’un espai d’ús públic i gratuït per fer àpats, equipat amb dos espais per cuinar productes a la brasa, taules, zona de neteja, enllumenat... (en un dels laterals exteriors de La Sala) i/o arribar un acord amb una empresa de telecomunicacions per oferir, als veïns interessats, 10 megues reals d’accés a internet, mitjançant la tecnologia wimax, quelcom absolutament impensable fa un any.  


Comentaris
Joan
Por favor pueden poner cordenadas moltas gracias

envia el comentari