Catalunya Diari

Les Garrigues homenatja les dones de la comarca pel 8M

Es posa en marxa el projecte de sensibilització en matèria d’igualtat entre homes i dones '5+5. Eines per a la igualtat'

Imatge del cartell del Consell Comarcal de les Garrigues
Les Garrigues homenatja les dones de la comarca pel 8M, Dia Internacional de les Dones | LleidaDiari.cat

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues ha posat en marxa la campanya 'Homenatge a les dones. La història també és nostra' per retre homenatge a les dones de la comarca, agraint la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzant la petjada que han deixat en la història de les Garrigues.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de l'Institut Català de les Dones (ICD), està formada per sis cartells diferents amb imatges cedides pel Fons Documental de Juneda. Cada cartell té un subtítol que permet reconèixer i agrair la tasca de les dones del territori, i s'hi han incorporat detalls de les figures femenines de les pintures rupestres del Cogul.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Així mateix, des del SIAD de les Garrigues s'ha posat en marxa el projecte de sensibilització en matèria d'igualtat entre homes i dones '5+5. Eines per a la igualtat' amb l'edició de dos díptics informatius: un sobre la prevenció de l'assetjament sexual a la feina i un altre sobre les mesures de conciliació en l'àmbit de l'empresa.

Sensibilitzar els i les treballadors

Aquests materials tenen com a objectiu sensibilitzar els i les treballadors/es i també les persones que ocupen càrrecs de responsabilitat i de decisions dins l'administració pública i l'empresa privada sobre aquests temes importants dins la lluita per a la igualtat efectiva entre homes i dones. Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Diputació de Lleida i l'Institut Català de les Dones (ICD).


Comentaris

envia el comentari