Catalunya Diari

Les Garrigues sensibilitza contra la violència masclista amb la campanya ‘18 Silenci?’

Es vol conscienciar la població general i, en particular, els i les joves que cal seguir treballant per acabar amb aquesta problemàtica social

Foto de grup de la responsable del SIAD, Cristina Guiu, amb les tècniques de l’Oficina Jove de les Garrigues
Les Garrigues sensibilitza contra la violència masclista amb la campanya ‘18’’ Silenci?’ | LleidaDiari.cat

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues ha reactivat la campanya '18 Silenci?', amb el lema 'Cada dia lluitem les violències masclistes'.

La iniciativa compta amb el suport de l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Secretaria d'Estat d'Igualtat, i vol posar de manifest aquest mes de febrer que cada dia cal lluitar contra aquesta problemàtica social i sensibilitzar la població en general i, en particular, els i les joves que cal aturar-ho, que cal seguir treballant per acabar amb les violències masclistes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La campanya serà present als tres centres d'educació secundària de la comarca

El material de la campanya serà present als tres centres d'educació secundària de la comarca, a través de l'Oficina Jove de les Garrigues que, juntament amb la responsable del SIAD, faran sensibilització a l'hora del pati durant aquesta setmana i la vinent. A més, es distribuirà el material als ajuntaments que si han volgut sumar; al CAP La Granadella i al CAP Borges Blanques; a Ràdio les Borges; a les biblioteques; associacions de dones, així com a altres entitats garriguenques.

La campanya, que es va iniciar amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, el 25 de novembre passat, porta per títol '18 Silenci?' per recordar que cada 18 segons una dona és maltractada en algun lloc del món, i va acompanyada de tota una sèrie de material de difusió adreçat a tota la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari