Catalunya Diari

Les Garrigues reprèn el forfet per a les piscines d'estiu

S'acullen a la iniciativa 18 de les piscines són de les Garrigues, i 2 més del Segrià

Aquest estiu, el Consell Comarcal de les Garrigues torna a posar en marxa el forfet per a les piscines després de dos anys d'inactivitat a causa de la pandèmia. En total, 18 municipis garriguencs s'hi han adherit, a més de Llardecans i Torrebesses (Segrià), aquests només per a joves de 12 a 18 anys de la zona d'influència de l'Institut l'Olivera de la Granadella. Aquest forfet serà vàlid de l'1 de juliol al 31 d'agost, coincidint amb el període d'obertura de totes les piscines en conveni.

El Consell Comarcal de les Garrigues actua com a promotor i dinamitzador de la iniciativa, que té com a objectiu promoure la cohesió comarcal, els intercanvis i l'amistat entre la ciutadania, especialment de les persones més joves de la comarca. Així mateix, es vol fomentar l'adquisició de l'abonament a cada poble adherit i donar la possibilitat a la seva població de poder desplaçar-se per les diferents piscines garriguenques.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es tracta d'un projecte que va sorgir fa catorze anys des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal per fomentar la comunicació i interrelació del jovent de les Garrigues i en les següents edicions s'ha anat generalitzant a tota la població Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament.

Imatge de les piscines de les Borges Blanques
Les Garrigues reprèn el forfet per a les piscines d'estiu | LleidaDiari.cat

Obert a totes les edats

El forfet per als municipis de les Garrigues és obert a totes les edats, mentre que a les piscines de Llardecans i Torrebesses aquest abonament va adreçat únicament als joves de 12 a 18 anys de la zona d'influència de l'Institut de la Granadella (Bellaguarda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, el Soleràs i els Torms) que també hi tenen entrada gratuïta i a l'inrevés.

Les poblacions garriguenques adherides a la campanya són: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, el Soleràs, Tarrés i els Torms.


Comentaris

envia el comentari