Catalunya Diari

Cau un premi de 68.000 euros del Gordo de la Primitiva a l'Alt Urgell

El despatx receptor número 46.105 d'Estamariu ha validat una butlleta d'un premi de segona categoria del sorteig d'aquest diumenge

Imatge d'arxiu d'una administració de loteria
Imatge d'arxiu d'una administració de loteria | Cedida

El Gordo de la Primitiva ha repartit un dels seus premis principals aquest cap de setmana a la comarca de l’Alt Urgell. Concretament, el despatx receptor de Loteries número 741.605 d'Estamariu ha validat una bitlleta premiada amb 68.247 euros.  

En el sorteig que va tenir lloc aquest diumenge 21 d’octubre, un dels dos encertants de segona categoria ha comprat la seva bitlleta de loteria a la població lleidatana. La combinació guanyadora ha estat formada pels números 2,8 12, 24 i 31. Si hagués encertat el número clau o reintegrament, el 2, podria haver sumat un premi de 6,2 milions d’euros, quantitat que ha anat a parar a Massamagrell, a València.

Més 5 milions d’euros van caure a Salt

Fa unes poques setmanes, el Gordo de la primitiva va deixar una gran suma de diners en territori català. El passat 23 de setembre es va validar a Salt una butlleta premiada amb més de 5 milions d’euros.

L’administració de Loteries número 1 d’aquesta població de la comarca del Gironès va repartir 5.429.384,62 euros. En aquella ocasió, un veí de Salt va fer una aposta automàtica a l’oficina de loteries saltenca i es va endur el primer premi del sorteig d’aquell diumenge. Els propietaris de l'establiment van comentar que era el premi més gran que havien repartit mai. 

6 números que reparteixen quantitats milionàries

En aquella ocasió, el guanyador va encertar la combinació 22, 26, 1, 34 i 39 a més del número clau 8. Aquests números li van proporcionar el premi de primera categoria valorat en una xifra milionària, cosa habitual en aquest sorteig dominical.

El Gordo de la primitiva és una loteria que té lloc setmanalment, concretament cada diumenge a la nit, en el saló de sortejos de Loterías y Apuestas del Estado. Es col·loquen dos tipus de boles en dos bombos diferents. En una primera matriu hi ha números de l'1 al 54, dels quals es pot escollir 5 a les butlletes. El número clau o reintegrament s'estableix en una segona matriu que va del 0 al 9. Els jugadors poden fer apostes simples o múltiples. 


Comentaris

envia el comentari