Catalunya Diari

El Govern està preocupat per l'augment de contagis a la Noguera

La portaveu diu que l'executiu ha d'analitzar per què van planificar que els brots arribarien més tard i no ara

L'equip de mostres d'Atenció Primària de Lleida preparant-se per fer proves PCR a Aitona
Budó reconeix que el Govern està preocupat per l'augment de contagis a la Noguera | ACN

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reconegut que l'executiu està preocupat per l'augment de contagis a la Noguera.

La consellera de la Presidència ha obert la porta a aplicar més mesures per frenar l'increment d'infeccions. El Govern estudiarà aquestes opcions en una reunió a la tarda, on es preveu abordar la situació del Pla d'Urgell com a possible nou focus de contagis per coronavirus. En declaracions a la premsa des d'Organyà (Alt Urgell) aquest dimecres, Budó afegit que la Generalitat haurà d'analitzar per què van planificar que els brots arribarien «més tard i no ara». «No havíem previst que els brots es produïssin aquest juliol i no tardessin més», ha reconegut. Budó ha insistit que la ciutadania ha de tenir precaució.

«Hi ha un problema» a la Noguera

Budó ha admès que «hi ha un problema» a la Noguera. La consellera ha assegurat que «caldrà prendre mesures «perquè el que ha passat al Segrià no es repliqui en les altres comarques, «malgrat que és molt difícil», tal com ha reconegut. «Per evitar mesures més dràstiques hem de prendre les mesures que evitin la propagació del virus», ha subratllat la consellera.


Comentaris

envia el comentari