Catalunya Diari

La Granja d'Escarp prepara tres dies de festa major en honor a Sant Sebastià

Els actes comencen aquest divendres i s'allargaran fins diumenge

Imatge d'una altra festa major a La Granja d'Escarp
Imatge d'una altra festa major a La Granja d'Escarp | LleidaDiari.cat

Música, esports, la MotoTrobada i activitats per als més petits formen part del menú que La Granja d'Escarp ha preparat per a la seva Festa Major de Sant Sebastià, que se celebrarà el cap de setmana vinent.

Els actes s'iniciaran divendres 19 al matí amb un concurs de tir al plat, per seguir al vespre amb un ball de tarda amb l'Orquestra Magia Negra i amb la gran nit del jovent, amenitzada per aquest mateix grup de versions i pel Dj Raymon. A la tarda també es farà una jornada tècnica agrària. Dissabte 20 arrancarà amb un esmorzar de brasa, seguit de la missa i la processó en honor a Sant Sebastià i d'un espectacle d'animació infantil amb Ron&Mariel·la.

A la tarda se celebrarà un acte sobre el patrimoni cultural a l'església, i al vespre estan programats un concert, un ball de tarda i un ball de nit amb l'orquestra Taxman Band, tancant la nit el Dj Raymon. La Festa Major acabarà diumenge 21 amb un esmorzar, la MotoTrobada de Clàssiques, bitlles, un concert matinal amb el Grup Instrumental Santa Maria de Vilanova i la Geltrú i el fi de festa al vespre amb els concursants del programa de TV3 'Buscant La Trinca', Abo Show.

Cartell de festa major
Cartell de festa major | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari