Catalunya Diari

El Grup Alba rep el premi Respon.cat a la trajectòria en RSE

La cinquena edició dels Premis de la Responsabilitat social de Catalunya reconeix sis empreses catalanes, un territori i una persona

Imatge dels premiats pel Respon.cat
El Grup Alba rep el premi Respon.cat a la trajectòria en RSE | LleidaDiari.cat

Les empreses catalanes més compromeses, agrupades en el marc de Respon.cat, una iniciativa privada per a desenvolupar models d'empresa responsable, han volgut reconèixer casos d'èxit, com fan anualment els premis de la responsabilitat social a Catalunya.

Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l'acte de lliurament de Premis Respon.cat. Més d'un centenar de persones han assistit de manera telemàtica aquest passat dimecres 13 de gener a la cinquena edició d'aquests reconeixements de referència a Catalunya organitzats per l'associació empresarial.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Valorar la trajectòria socialment responsable

Els Premis Respon.cat han permès valorar la trajectòria socialment responsable d'Hospital Plató i del Grup Alba, entitat social molt arrelada al territori que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d'exclusió. Maite Trepat, directora del Grup Alba, ha recollit el premi de mans de Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Mercè Mullor, presidenta de Respon.cat i consellera delegada de l'empresa Mullor SA.

En la seva intervenció, Trepat ha volgut compartir el reconeixement amb totes les persones i professionals vinculades al Grup Alba, però també «amb les entitats i empreses que han inspirat a Alba a treballar per la RSE i a apostar per construir un territori més socialment responsable».


Comentaris

envia el comentari