Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa un home que havia robat una bicicleta elèctrica

Detinguts 3 conductors sota l'efecte de l'alcohol

El passat dissabte 14, aLleida, sobre les 20:25 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbanaque circulava per l’Av. Alcalde Porqueres va ser requerida per un ciutadà el qual els va manifestar que mentre estava fent la compra en un local del carrer Mossèn Reig un individu li va agafar la bicicleta elèctrica que tenia estacionada al exterior i aquest va marxar del lloc.
 

L’home, de 44 anys, va manifestar als agents que va seguir corrent a l’individu fins poder-lo aturar al carrer Alcalde Porqueres, lloc on va veure la patrulla.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els agents, davant els fets exposats, va procedir a la detenció de Z.S.B. de 27 anys, natural d’Algèria i veí de Lleida, per un delicte de furt. A més, va ser denunciat per tinença il·lícita de drogues tòxiques en trobar-li tres bossetes amb una substància vegetal verdosa de presumptament marihuana.

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de LLeida fent una vigilància per la ciutat.
Enxampen un home que havia robat una bicicleta elèctrica | LleidaDiari.cat

Maltractament a la llar

El passat diumenge 15, sobre les 21:30 hores, una patrulla va ser comissionada a la plaça Ricard Vinyes arran de les amenaces d’un home vers la seva parella. Els agents un cop al lloc contacten amb la requirent la qual els manifesta que minuts abans havia estat amenaçada de mort per part de la seva parella sentimental. Que mai l’havia denunciat però que les amenaces i insults eren constants, i fins i tot, alguna vegada l’hauria agafat pel coll.
 

La víctima, de 50 anys, es trobava molt nerviosa i plorant. Mentre els agents es trobaven entrevistant-se amb la víctima es va personar al domicili la seva parella. Els agents van procedir a la detenció de A.S.M. de 35 anys, de nacionalitat Espanyola i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Delictes contra la seguretat de trànsit

El dissabte també 14, a les 00:05 hores, una patrulla va ser comissionada al carrer Torres de Sanui arran de l’avís del xoc d’un vehicle contra quatre vehicles estacionats. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 29 anys, presentava símptomes de trobar- se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0.90 mg/l. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.
 

D'altra banda, aquest mateix dia, a les 16:55 hores, una patrulla va aturar un turisme arran d’una infracció de trànsit a l’Av. Prat de la Riba. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 39 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,91 mg/l. A més, li constava una suspensió del permís per decisió judicial. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i conduir sense permís. Del vehicle se’n va fer càrrec un conductor substitut.
 

Aquest diumenge 15, a les 02:45 hores de la matinada, una patrulla va aturar un turisme arran d’un control de preventiu d’alcoholèmia a la Rambla d’Aragó. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 50 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,92 mg/l. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. El vehicle va ser retirat al dipòsit municipal.


Comentaris

envia el comentari