Catalunya Diari

Guissona obsequia els seus comerços amb 175 kits de protecció sanitària

L'obsequi inclourà 4 mascaretes fttp2, 1 catifa desinfectant i un dispensador d’hidrogel amb una recàrrega

Imatge del kit repartit a Guissona

L'Ajuntament de Guissona repartirà 175 kits amb material sanitari a 175 comerços | LleidaDiari.cat

Guissona és una de les poblacions lleidatanes que aquest dilluns també ha entrat a la fase 1 de desconfinament. És en aquesta fase que ja obriran tots els comerços locals, les empreses ja tornaran a treballar a ple rendiment i les terrasses s'obriran al públic. Tot amb mesures de seguretat sanitària per fer més fàcil aquesta nova normalitat i per evitar la recaiguda.

D'acord amb això, durant aquesta setmana, l'Ajuntament de Guissona repartirà 175 kits amb material sanitari a 175 comerços i petites-mitjanes empreses de la població. Aquest kit inclourà 4 mascaretes fttp2, 1 catifa desinfectant i un dispensador d'hidrogel amb una recàrrega.

Doble objectiu

Aquest material serà repartit durant aquesta setmana a tots els comerços locals amb un doble objectiu: garantir el compliment de les condicions sanitàries requerides i donar-los suport a conseqüència de la situació de tancament que molts han hagut de viure aquests dies arran de la crisi del Covid-19. Des de la regidoria de comerç i empresa esperen que aquests obsequis siguin ben rebuts per a tots ells i els siguin útils en el seu dia a dia.


Comentaris

envia el comentari