Catalunya Diari

Guissona ho té tot a punt per acollir un espectacle de poesia i dansa

L'espectacle 'Ballem Joan Margarit' vol representar un diàleg entre els Poemes de Joan Margarit i la dansa contemporània

Imatge de les ballarines de 'Bachedansa'
La Jove Companyia de dansa Montse Esteve estrenarà un nou espectacle de dansa i poesia el dissabte | LleidaDiari.cat

Dins la programació dels Capvespres a la Romana de Guissona, la Jove Companyia de dansa Montse Esteve estrenarà un nou espectacle de dansa i poesia el dissabte vinent a les 22.00 hores a la plaça Major.

L'espectacle 'Ballem Joan Margarit' vol representar un diàleg entre els Poemes de Joan Margarit i la dansa contemporània. La directora ha escollit poemes del poeta de Sanaüja i els ha coreografiat utilitzant música amb temes de la 'Chanson Française' i de J S Bach. Els poemes seran recitats per l'actor i rapsoda Xavier Hidalgo.

Enguany l'espectacle de la companyia de dansa serà en petit format

Enguany l'espectacle de la companyia de dansa serà en petit format, amb un cos de ball de 4 ballarines. Segons la directora, per les circumstàncies actuals havíem de fer un espectacle amb pocs ballarins amb un to més íntim, auster i conceptual, on la dansa es fusiona perfectament amb les poesies directes i transparents de Joan Margarit.

Després de l'èxit de la seva anterior producció 'Bachendansa' juntament amb l'Orquestra de cambra de Catalunya Interior, la companyia de dansa guissonenca estrena aquest espectacle, just abans de començar a preparar la nova producció ja amb tota la companyia sencera i també amb músics en directe.


Comentaris

envia el comentari