Catalunya Diari

Habiliten un servei de bus substitutori entre Balaguer i La Pobla per tasques de manteniment del tren

Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari i entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer es mantindrà el servei habitual de tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d'autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur els dies 29 i 30 de setembre per tasques de manteniment ordinari d'una de les unitats de tren.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s'efectuen amb el servei ferroviari. El bus s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s'aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual, però amb excepcions

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran amb autobús: el dimecres 29, el tren que surt a les 19:00 h de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus; i el dijous 30, el tren que surt a les 5:14 h de Lleida-Pirineus amb destinació La Pobla de Segur i el tren que surt a les 19:46 h de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus.


Comentaris

envia el comentari