Catalunya Diari

L'hospital de la Seu d'Urgell no té cap ingressat amb Covid-19

El darrer hospitalitzat a la capital alturgellenca va rebre l'alta diumenge i a l'equipament de Puigcerdà fa dotze dies

Professionals sanitaris atenen malalts de coronavirus a l'Hospital Clínic. Imatge publicada el 16 d'abril del 2020
Els sanitaris dels hospitals treballen dur aquests dies | Francisco avia

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i l'Hospital de Cerdanya ja no tenen cap persona ingressada amb Covid-19 ni tampoc pendent de resultats.

A la capital alturgellenca, fins aquest dilluns hi quedava un cas sospitós, mentre que el darrer positiu confirmat va rebre l'alta diumenge. En aquest centre hospitalari s'han donat divuit altes des de l'inici de la pandèmia, s'han efectuat set trasllats i s'han registrat tres defuncions. Pel que fa a l'equipament situat a Puigcerdà, en les darreres hores també han arribat a zero els casos pendents de resultats i fa dotze dies que no hi ha cap positiu de coronavirus ingressat. En aquest equipament es van hospitalitzar 35 persones, es van fer sis trasllats i hi va haver una víctima mortal.

3 morts i 10 nous positius per coronavirus en les últimes 24 hores a la demarcació de Lleida

3 noves morts, 10 persones infectades per la Covid-19 i 2 altes hospitalàries. Aquest és el balanç que es desprèn de l'últim informe mèdic facilitat a última hora d'aquest dilluns pel Departament de Salut. Segons aquest document, les tres últimes víctimes mortals s'han registrat a la Regió Sanitària de Lleida.

Pel que fa a les noves persones infectades pel virus, la desena de nous positius es reparteixen de la següent manera: 3 es troben a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i els set restants, a la Regió Sanitària de Lleida. Si ens fixem ara en el nombre d'altes mèdiques facilitades en les últimes 24 hores pels centres hospitalaris de la demarcació, se n'han donat un total de dos. Les dos a la Regió Sanitària de Lleida.


Comentaris

envia el comentari