Catalunya Diari

Identifiquen 18 persones en una festa il·legal a la Serra de Mollerussa

La policia ha sancionat 15 d’aquestes persones per no dur la mascareta, 8 per incomplir la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, 4 per desobediència a l’autoritat i 4 més per consum d’alcohol a la via pública

Imatge d'un agent de la policia de Mollerussa
La Policia Local identifica 18 persones en una festa il·legal a la Serra i en multa 15 per no dur mascareta | Quim Rafel

La Policia Local de Mollerussa va intervenir la matinada de diumenge en una festa il·legal al parc de la Serra on ha identificat un total de 18 persones, la majoria veïns de Mollerussa tot i que 6 són d'altres localitats com Alfarràs, Balaguer, Bellpuig, Menàrguens o Vilanova de Bellpuig.

Així mateix, ha sancionat 15 d'aquestes persones per no dur la mascareta, 8 per incomplir la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, 4 per desobediència a l'autoritat i 4 més per consum d'alcohol a la via pública.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Alguns dels participants van fugir en cotxe o bé corrent

Els fets van tenir lloc al voltant de quarts de sis de la matinada del dia 18 quan una patrulla de la Policia Local, fent tasques rutinàries de control, va observar la presència d'una desena de vehicles al Parc de la Serra en les proximitats d'una casa abandonada i un grup de gent reunida a l'exterior. En adonar-se de la presència policial, alguns dels participants en la trobada es van dispersar, fugint en cotxe o bé corrent i 4 d'elles es van enfrontar als agents negant-se a identificar-se. La patrulla, que va demanar suport als Mossos d'Esquadra, va poder identificar in situ alguns dels participants i d'altres ho van ser posteriorment després d'haver comprovat les matrícules dels cotxes que hi havia al lloc dels fets.

Segueixen les festes a pisos a Lleida malgrat les recomanacions contra la Covid

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dissabte al carrer Templers de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge. Els agents en arribar al lloc van comprovar les molèsties i van observar que sortien de l'immoble set persones que van reconèixer que estaven dins d'un pis fent una festa amb més persones. Tot seguit els agents van identificar la persona responsable del pis, un jove de 31 anys i nascut a Colòmbia, i el van denunciar per ocasionar molèsties pertorbant el descans veïnal. També li van fer l'acta corresponent per incompliment de les mesures de prevenció de Covid.


Comentaris

envia el comentari