Catalunya Diari

Impulsen la campanya 'Cervera va amb tu' per a potenciar el comerç a la comarca

El lliurament de l’obsequi es realitzarà durant el mercat setmanal del mateix divendres 15 de març, on s’habilitarà un espai per lliurar-los, fins a esgotar existències

Cervera amb tu
Cartell de la campanya Cervera amb tu | LleidaDiari.cat

La Paeria de Cervera torna a apostar per continuar reforçant el comerç local i de proximitat, amb la posada en marxa d'una nova actuació de la campanya de promoció i animació comercial 'Cervera va amb tu'.

Del 15 de febrer al 15 de març, els comerciants i restauradors del municipi adherits a la campanya segellaran als seus clients la cartolina 'Cervera va amb tu', que es podrà recollir al primer establiment adherit on es realitzi una compra. Les persones que aconsegueixin omplir la cartolina, de sis segells d'establiments diferents, la podran canviar per un regal.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Com poden els consumidors aconseguir el seu regal?

El lliurament de l'obsequi es realitzarà durant el mercat setmanal del mateix divendres 15 de març, on s'habilitarà un espai per lliurar-los, fins a esgotar existències. Com poden els consumidors aconseguir el seu regal? Per cada compra o consumició realitzada als comerços, restaurants i bars de Cervera adherits a la campanya, aquests posaran el segell de l'establiment a la cartolina 'Cervera va amb tu'. Hauran d'omplir la cartolina amb sis segells de sis establiments diferents. El 15 de març de 2019 s'hauran d'acostar al mercat setmanal i bescanviar-lo pel regal.

S'han adherit un total de 50 establiments de comerç i serveis, que s'identificaran amb un adhesiu als seus aparadors. És una iniciativa que va sorgir de la Taula de Comerç de Cervera, que reuneix representants de la Paeria i associacions de comerciants i comerços de Cervera. Es va presentar l'octubre del 2018. La campanya va començar amb la difusió d'un vídeo de promoció del comerç cerverí, creat per Georgina Puig Calafell Produccions, que reflecteix una jornada de compres i lleure a la ciutat. Anima a comprar a Cervera, que disposa d'un comerç de qualitat i de proximitat. La segona acció fou el repartiment de 2.000 bosses de compra amb el lema 'Cervera va amb tu', un logotip dissenyat per Anna Domenjó. Les bosses es van esgotar en pocs dies, l'octubre del 2018.

Cervera és capital de la Cultura Catalana 2019

La literatura agafa protagonisme als actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Aquest dissabte, 16 de febrer, el Casal de Cervera acollirà a les 21.00 hores el ‘Sopallibres’, un sopar literari organitzat pels llibreters de la capital de la Segarra que vol retre homenatge a totes les persones vinculades al món literari i a Cervera.

L’acte de dissabte és el primer del cicle ‘Córrer la veu’, en el qual es vol revalorar als escriptors i poetes de Cervera. A més, la iniciativa busca acostar al territori els principals autors catalans. El ‘Sopallibres’ està organitzat per les llibreries Cucafera, Universitat, Quiosc Papers i Més i Tastalletres.


Comentaris

envia el comentari