Catalunya Diari

La ‘influencer’ lleidatana Maria Capell, convidada especial del ‘Gastrosarao’ d'Arbeca

L'esdeveniment combinarà gastronomia, ball i un 'show' de la marca de moda lleidatana Yellow

Maria Capell 'influencer' lleidatana
Maria Capell 'influencer' lleidatana | Instagram

La 'influencer' lleidatana Maria Capell (@maaariaacd) serà la convidada especial del 'Gastrosarao' que organitza l'agència de comunicació Red Flavors el dissabte 19 d'octubre a les 21 hores a l'Oleoteca d'Arbeca.

Capell, que recentment ha patit el segrest del seu compte d'Instagram, on té més de 27.000 seguidors, serà la convidada especial d'una festa gastronòmica amb talent lleidatà, on productors alimentaris, restauradors i dissenyadors de moda s'aplegaran en un espai amb encant com l'Oleoteca d'Arbeca.

Altres convidats de luxe

Els dissenyadors de moda (Cocolebrel & Vestim Segarra) i l'estilista (@Maariaacd) seran els convidats que combinaran els seus 'looks' de la col·lecció tardor-hivern amb les propostes gastronòmiques dels 12 productors i restauradors de proximitat. Els participants són: Raig d'Arbeca, Mos de Tros, Restaurant La Placeta, Port of Dragons, Obrador de la Núria, Dominis de Granyena, Beef Quality Food, Bee Happy, A Gust Catering, Aromes de Can Rosselló, La Lola Take Away i Vinya els Vilars.

L'entrada a l'esdeveniment, que per primera vegada combinarà gastronomia, ball i un 'show' de la marca de moda lleidatana Yellow, tindrà un preu simbòlic de 3 euros, amb el qual s'oferirà un refresc i una petita sorpresa pels assistents. La trobada forma part dels 'gastrosaraos' accions gastronòmiques periòdiques, que organitza Red Flavors, en espais amb encant que acostumen a aplegar a més de 400 persones.

Els 'gastrosaraos'

Els 'gastrosararos', organitzats periòdicament per l'agència Red Flavors, tenen com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant dins de les Terres de Lleida.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari