Catalunya Diari

Castellserà inicia la novena edició del CastellSerà de Nit

Els espectacles tenen un cost d’un euro d’entrada, excepte el concert que és gratuït

Castellserà acull aquest mes d'agost la novena edició del Castellserà de Nit, organitzat des de la regidoria de Cultura de l'ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El festival inclou actuacions teatrals, de circ i de música a l'aire lliure, concretament, a la pista d'estiu, els dies 5, 11, 19 i 26 d'agost. L'any passat, tot i la pandèmia, el cicle cultural es va realitzar sense problema, amb les mesures de seguretat que estaven previstes per la Generalitat i amb la voluntat de donar suport al sector cultural, que va quedar molt tocat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest any se seguiran també totes les mesures previstes, tot i que no caldrà un registre previ, sinó que les persones que assisteixis s'inscriuran a mesura que arribin al recinte. El festival comença el primer dijous d'agost amb l'espectacle familiar 'La gallina dels ous d'or' representat per la companyia Zum-Zum Teatre.

Imatge d'un cartell de Zum Zum Teatre
Comença una nova edició del Castellserà de Nit | LleidaDiari.cat

La segona representació s'ha vist alterada per un problema de la companyia

La segona representació s'ha vist alterada per un problema de la companyia i no es realitzarà en dijous, sinó que serà el dimecres dia 11 d'agost. En aquest cas es tracta d'un espectacle d'humor gestual que porta per títol "Denarius" de la companyia PuntMoc.

El dijous dia 19 tindrà lloc l'espectacle estrella del CastellSerà de Nit 2021. Es tracta de l'espectacle 'MDR - Mort de Riure' de la companyia Los Galindos. Un espectacle que va estar present a la Mostra d'Igualada amb molt bones crítiques i que també està programat a Fira Tàrrega aquest 2021.

El cicle conclourà el dijous dia 26 i ho farà amb música, amb el duo lleidatà Escorça format per Marc Xandre i Marcel Fabregat, amb el concert que porta per títol "Vivir es urgente", un homenatge a tota la trajectòria de Pau Donés i Jarabe de Palo. Els espectacles tenen un cost d'un euro d'entrada, excepte el concert que és gratuït.


Comentaris

envia el comentari